ΕΛΛΑΔΑ

Κολωνός: Ταυτοποιήθηκαν έξι νέα πρόσωπα - Μεταξύ τους πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI SPORTS

Στην ανακρίτρια αναμένεται να βρεθούν τη Δευτέρα τα έξι νέα πρόσωπα, που ταυτοποιήθηκαν ότι είχαν εμπλοκή στην υπόθεση βιασμού και εκμετάλλευσης της 12χρονης στον Κολωνό, μεταξύ των οποίων κι ένας πρώην διαιτητής, σύμφωνα με το NEWS 247.

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 12χρονης από τον Κολωνό, καθώς μετά τους πέντε συλληφθέντες, από τους κρίθηκαν προφυλακιστέοι οι 4 κατηγορούμενοι, οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει στην ταυτοποίηση έξι ακόμη ανδρών, γράφει το NEWS 247.

Στην 33η ανακρίτρια αναμένεται να απολογηθούν τη Δευτέρα, τα έξι νέα άτομα, με γνωστό πρώην διαιτητή ποδοσφαίρου να είναι ανάμεσά τους, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Πρόκειται για έναν 60χρονο, πατέρα δύο παιδιών, ο οποίος φέρεται να διατηρεί κατάστημα, πλησίον της επιχείρησης του βασικού κατηγορούμενου στην υπόθεση.

Οι έξι κατηγορούμενοι, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, είχαν απολογηθεί την Παρασκευή και είχαν πάρει προθεσμία για να μελετήσουν την δικογραφία.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ