ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κατέρρευσε η οροφή του κλειστού γηπέδου ΔΑΪΣ στα εκπαιδευτήρια Δούκα

Οι εγκαταστάσεις του Δούκα
Οι εγκαταστάσεις του Δούκα ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ

Απίστευτο σκηνικό του κλειστού του ΔΑΪΣ, αφού από το βάρος του χιονιά κατέρρευσε η οροφή του γηπέδου, το οποίο στεγάζει μεταξύ άλλων τις ομάδες μπάσκετ, χάντμπολ και futsal του Δούκα

Στην Ελλάδα του 2022, η οροφή ενός κλειστού γηπέδου κατέρρευσε, αφού δεν άντεξε το βάρος από την επιδρομή του χιονιού. Για το γήπεδο "ΔΑΪΣ" ο λόγος, το οποίο στεγάζει μεταξύ άλλων τις ομάδες μπάσκετ, futsal και χάντμπολ του Δούκα, μέρος της οροφής του οποίου κατέρρευσε, σε ένα απίστευτο σκηνικό.

Το βάρος του χιονιού που βρέθηκε στην οροφή του χιονιού αποδείχθηκε μεγαλύτερο από όσο άντεχε, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τεράστιες υλικές ζημιές στο παρκέ. Το κολυμβητήριο, το οποίο ανήκει στο ίδιο συγκρότημα, δεν υπέστη υλικές ζημιές, οι οποίες περιορίζονται στο κλειστό του γηπέδου. Όπως γίνεται σαφές, το κόστος ανακατασκευής του χώρου αναμένεται να είναι υψηλό και δεν είναι σίγουρο κατά πόσο οι όποιες ενέργειες μπορούν να γίνουν άμεσα.

Το μοναδικό ευχάριστο ήταν ότι δεν θρηνήσαμε θύματα, αφού δεν υπήρχε προγραμματισμένη προπόνηση όταν κατέρρευσε η οροφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ