ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κάμερον: “Μετά το… Νοβίτσκι”

"Πρώτα το Πράσινο Ακρωτήρι και μετά η Γερμανία κι ο Νοβίτσκι" λέει ο Πέρο Κάμερον της Νέας Ζηλανδίας

Ο αρχηγός της ομάδας Πέρο Κάμερον, επιλέχθηκε στην καλύτερη πεντάδα του τουρνουά μαζί με τους Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς, Μανού Τζινόμπιλι, Γιάο Μινγκ και Ντιρκ Νοβίτσκι.

Τα 198 εκατοστά και τα 120 κιλά που κουβαλάει στο κορμί του μπορεί να μην είναι ιδανικά νούμερα για σέντερ, αλλά ο Κάμερον έχει αποδείξει ότι μπορεί να επιβιώνει στη ρακέτα και πλέον βρίσκεται στην Αθήνα για να διεκδικήσει τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.




– Η Νέα Ζηλανδία τα τελευταία χρόνια συμμετέχει σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Αισθάνεστε έτοιμοι για το Προολυμπιακό τουρνουά;


“Η προετοιμασία μας κυλάει καλά, ωστόσο δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον, παρά μόνο να προετοιμαστεί για αυτό. Η αποστολή μας είναι δύσκολη διότι κάθε ομάδα έχει τους δικούς της στόχους και όλα τα ματς κρύβουν μεγάλες δυσκολίες. Αυτή τη στιγμή με νοιάζει μόνο ο πρώτος αγώνας με το Πράσινο Ακρωτήρι. Πρέπει να νικήσουμε και στη συνέχεια να σκεφτούμε την Γερμανία”.




– Σε αυτό το ματς θα αντιμετωπίσεις και τον Ντιρκ Νοβίτσκι…




“Αν πάνε όλα καλά στο πρώτο ματς τότε θα σκεφτώ το Νοβίτσκι. Θα έχουμε δύο βράδια και μία μέρα για να ασχοληθούμε με τη Γερμανία”.




– Μετά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ιαπωνίας είχες εκφράσει την πρόθεσή σου να αποσυρθείς…


“Η απόσυρση υπάρχει στο μυαλό μου, αλλά όχι τώρα. Δεν ήρθε ακόμη η ώρα”.




– Τι γνωρίζεις για την ελληνική ομάδα;


“Η αλήθεια είναι ότι δεν την έχω δει πρόσφατα. Έμαθα όμως ότι έπαιξε πριν από λίγες μέρες με την Αυστραλία και είχε ένα καταπληκτικό τρίτο δεκάλεπτο”.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ