ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΕΣ

Καλή η εμφάνιση των Ελλήνων στο Θερινό Παγκόσμιο του Διάθλου

Καλή η εμφάνιση των Ελλήνων στο Θερινό Παγκόσμιο του Διάθλου

Πολύ θετικά ήταν τα μηνύματα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου για τους αθλητές της Εθνικής μας ομάδας από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Θερινού Διάθλου που ολοκληρώθηκε στο Κέι Γκρατιστεί της Ρουμανίας.

Στα 10 χλμ. κατηγορίας ανδρών (56 συμμετοχές) ο Κλεάνθης Καραμίχας τερμάτισε 31 με χρόνο 26:39.7 και οκτώ πετυχημένες βολές. Επίδοση που είναι η καλύτερη που είχε ποτέ η χώρα μας στον θεσμό.

Ο Απόστολος Αγγέλης είχε έναν από τους καλύτερους χρόνους στο ρόλλερσκι αλλά οι βολές του ήταν κακές (7 ποινές) με αποτέλεσμα να τερματίσει στην 40 θέση με χρόνο 27:36.7. Η Μαρία Τσακίρη ήταν σχεδόν άψογη στις βολές (2 ποινές) και με 27:23,4 τερμάτισε 27 (σε 35 αθλήτριες), στα 7,5 χλμ. νεανίδων.

Στους εφήβους, στα 10 χλμ. ο Νικόλαος Τσουρέκας, -από τους νεώτερους αθλητές των αγώνων- με πολύ καλό ρόλλερσκι, με χρόνο 30.03,0 και 5 ποινές στις βολές, κατετάγη 45 και ο Δημήτρης Κυριαζής 49 με 30:45,3 και 3 ποινές (56 οι συμμετοχές)

Στο αγώνισμα της καταδίωξης οι αθλητές μας είχαν πολλά προβλήματα με τις βολές πράγμα που αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα για να διεκδικήσουν κατι καλύτερο από τις επιδόσεις της πρώτης ημέρας.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Κυριάκος Ξάνθης, δήλωσε: "Είμαστε ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις των αθλητών μας. Τα παιδιά έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια όλο το καλοκαίρι αλλά μας έλειψε η ειδική προπόνηση σε πεδίο βολής. Η πρώτη φάση προετοιμασίας ολοκληρώθηκε και συνεχίζουμε με ζήλο την προσπάθεια μας".

TAGS ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ