ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Ιταλία: Οι αθλητές θα είναι υποχρεωμένοι να εμβολιαστούν για να αγωνίζονται

Μονομαχία των Ιμπραχίμοβιτς και Τσαλχάνογλου σε ντέρμπι πρωταθήματος της Μίλαν με την Ίντερ | 7 Νοεμβρίου 2021
Μονομαχία των Ιμπραχίμοβιτς και Τσαλχάνογλου σε ντέρμπι πρωταθήματος της Μίλαν με την Ίντερ | 7 Νοεμβρίου 2021 @2011 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Η ιταλική κυβέρνηση θα εφαρμόσει πιο αυστηρά μέτρα κατά του κορονοϊού από τον Ιανουάριο, τα οποία θα απαγορεύουν την είσοδο στα γήπεδα σε μη εμβολιασμένους, ακόμα κι αν αυτοί είναι οι αθλητές!

Η ιταλική κυβέρνηση αυστηροποιεί τα μέτρα κατά του κορονοϊού και από τις 10 Ιανουαρίου αλλάζουν οι απαιτήσεις για την είσοδο στα γυμναστήρια, τις πισίνες, τα στάδια και γενικά όλους τους αθλητικούς χώρους μεταξύ άλλων.

Η είσοδος μέχρι στιγμής επιτρέπεται στους κατόχους του Green Pass, δηλαδή στους εμβολιασμένους, στους πρόσφατα αναρρώσαντες από Covid-19 και σε όσους έχουν αρνητικό τεστ 48 ωρών. Η τελευταία κατηγορία αφαιρείται και πλέον η είσοδος θα επιτρέπεται στους κατόχους του Super Green Pass, δηλαδή σε όσους έχουν εμβολιαστεί ή νοσήσει και αναρρώσει πρόσφατα.

Ως εκ τούτου, οι ανεμβολίαστοι αθλητές σε κλειστούς χώρους δεν θα έχουν δικαίωμα εισόδου και κατά συνέπεια δεν θα μπορούν να αγωνίζονται, μέχρι την άρση του σχετικού μέτρου.

TAGS ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ