Ισόπαλες Ιρλανδία και Ουαλία

80 λεπτά δεν στάθηκαν αρκετά για να αναδείξουν νικητή στη «μάχη» του Δουβλίνου. Οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα για τη νίκη αλλά έφυγαν και οι δύο από τον αγωνιστικό χώρο με το βαθμό της ισοπαλίας.
80 λεπτά δεν στάθηκαν αρκετά για να αναδείξουν νικητή στη «μάχη» του Δουβλίνου ανάμεσα σε Ιρλανδία και Ουαλία (16-16). Οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα για τη νίκη, αλλά έφυγαν και οι δύο από τον αγωνιστικό χώρο με το βαθμό της ισοπαλίας.
Οι Ιρλανδοί βρέθηκαν από νωρίς να προηγούνται με τα δύο πέναλτι του Σεξτον που ήταν αλάνθαστος στα στημένα χτυπήματα. Μπαίνοντας στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου οι Ουαλοί έχασαν τον ίσως πιο φορμαρισμένο παίχτη τους και διακριθέντα στο παγκόσμιο κύπελλο του Σεπτεμβρίου, Νταν Μπίγκαρ. Λίγο μετά δέχθηκαν try από τον Κόνορ Μάρεϊ. Ο Σέξτον δεν αστόχησε στο conversion και έγραψε το 13-0.
Όμως η Ουαλία αρχικά μείωσε με πέναλτυ του Πριστλαντ σε 13-3 και έκλεισε το ημίχρονο με παλικαρίσιο try του Φαλετάου που ήταν το τρίτο 8άρι που διακρίθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο μετά τους Παρίσε και Βουνιπόλα. Ο Πρίστλαντ δεν λάθεψε στο conversion και έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ στο 13-10.
Η Ουαλία μπήκε με ένταση και στο δέυτερο ημίχρονο όμως οι Ιρλανδοί αμύνονταν σθεναρά. Ο Πρίστλαντ με πέναλτυ έκανε το 13-13 και από εκείνο το σημείο το παιχνίδι, χωρίς να είναι ιδιαίτερα θεαματικό, απέκτησε μία άγρια ομορφιά!
Ο Πρίστλαντ έκανε το 16-13 οκτώ λεπτά πριν τη λήξη αλλά λίγο αργότερα οι Ουαλοί έδωσαν το δικαίωμα στον Σέξτον να ισοφαρίσει παραχωρώντας πέναλτυ από εύκολη θέση. Ο Πρίστλαντ επιχείρησε να γίνει ο άνθρωπος του αγώνα για την Ουαλία επιχειρώντας drop goal δύο λεπτά πριν το τέλος αλλά δεν βρήκε στόχο. Ο Φαλετάου από την Ουαλία και ο Ιρλανδός Τόνερ ήταν οι διακριθέντες των δύο ομάδων.
Την επόμενη εβδομάδα, οι Ουαλοί υποδέχονται στο Κάρντιφ τη Σκωτία ενώ οι Ιρλανδοί ταξιδεύουν στο Παρίσι για να αντιμετωπίσουν τους Γάλλους.