ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ

Η stand up comedian Χρύσα Κατσαρίνη για τον νεκρό οπαδό του Άρη: "Στις δολοφονίες δεν είμαστε μαζί, δεν είμαστε ένα"

Η stand up comedian Χρύσα Κατσαρίνη για τον νεκρό οπαδό του Άρη: "Στις δολοφονίες δεν είμαστε μαζί, δεν είμαστε ένα"

Την δική της ξεχωριστή άποψη θέλησε να καταθέσει η stand up comedian και ηθοποιός, Χρύσα Κατσαρίνη, για την δολοφονία του 19χρονου Αλκιβιάδη μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στην περιοχή του Χαριλάου.

Η stand up comedian και ηθοποιός, Χρύσα Κατσαρίνη, είναι φίλαθλος της ΑΕΚ. Αγαπάει την ομάδα της, λατρεύει τα συνθήματα που εξυμνούν τον Δικέφαλο, την ελκύει η αίσθηση ότι γίνονται όλοι μια κοινή παρέα, για μια κοινή αγάπη.

Το τραγικό συμβάν στην περιοχή του Χαριλάου δεν μπορούσε να μην την επηρεάσει και θέλησε να εκφράσει την δική της άποψη στα social media για την δολοφονία του 19χρονου Αλκιβιάδη, ο οποίος υποστήριζε τον Άρη. Η 35χρονη Χρύσα δεν μπορεί να δεχτεί ότι η αγάπη μετατρέπεται στο απόλυτο μίσος και φτάνει μέχρι και στο να αφαιρεθεί μια ανθρώπινη ζωή.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά:"Αγαπάω το γήπεδο και την ομάδα μου. Λατρεύω τα συνθήματα (αυτά που εξυμνούν την ομάδα και όχι τόσο αυτά που βρίζουν τους αντιπάλους). Νομίζω πως κυρίως με ελκύει η αίσθηση ότι γινόμαστε μια παρέα με μια κοινή αγάπη. Μια παρέα που τη μία Κυριακή χάνουμε όλοι μαζί και την επόμενη κερδίζουμε όλοι μαζί.

Ένα σύνολο ανθρώπων, ποδοσφαιριστές και κόσμος και όσο κι αν είναι δουλειά για τους πρώτους, για μένα και τους περισσότερους στην εξέδρα είναι ρομαντισμός. Παίξε για εμάς-χάσε για εμάς που λέει και ο στίχος από ένα αγαπημένο τραγούδι και τον είδα τυπωμένο σε ένα οπαδικό αυτοκόλλητο. Μου είχε αρέσει τόσο πολύ...

Στις δολοφονίες όμως δεν είμαστε μαζί, δεν είμαστε ένα. Δεν χάνεται απλά το νόημα. Η αγάπη μετατρέπεται στο απόλυτο σκοτάδι. Κι αν είναι η ομάδα είναι το μέσο ή ο λόγος για μια δολοφονία, τότε δεν έχω κανένα πρόβλημα να αθετήσω την υπόσχεση που έδωσα σε ένα από τα συνθήματα ότι "ήμουν και θα 'μαι πάντα εδώ". Όχι δεν είμαστε μαζί σε αυτό και όχι, δεν χωράμε όλοι σε αυτό. Ή αυτοί ή εμείς".

TAGS ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΟΠΑΔΩΝ ΑΡΗΣ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ