SPECIAL OLYMPICS

Η αποστομωτική απάντηση του Σβαρτζενέγκερ για τα Special Olympics

Former California Gov. Arnold Schwarzenegger delivers his speech at the One Planet Summit, in Boulogne-Billancourt, near Paris, France, Tuesday, Dec. 12, 2017. World leaders, investment funds and energy magnates promised to devote new money and technology to slow global warming at a summit in Paris that President Emmanuel Macron hopes will rev up the Paris climate accord that U.S. President Donald Trump has rejected. (AP Photo/Christophe Ena)
Former California Gov. Arnold Schwarzenegger delivers his speech at the One Planet Summit, in Boulogne-Billancourt, near Paris, France, Tuesday, Dec. 12, 2017. World leaders, investment funds and energy magnates promised to devote new money and technology to slow global warming at a summit in Paris that President Emmanuel Macron hopes will rev up the Paris climate accord that U.S. President Donald Trump has rejected. (AP Photo/Christophe Ena) AP

Πριν από περίπου ένα χρόνο ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ είχε δώσει ίσως την πιο αποστομωτική απάντηση που θα μπορούσε σε ένα χρήστη του Facebook και αυτή έγινε πάλι viral.

Ήταν 25 Μαρτίου του 2017 όταν ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ είχε δώσει ίσως την πιο αποστομωτική απάντηση που θα μπορούσε σε ένα χρήστη του Facebook. Εκείνη η απάντηση σχεδόν ένα χρόνο μετά έγινε και πάλι viral, κάτι που είναι απόλυτα δικαιολογημένο.

Τι είχε συμβεί όμως τότε; Ο ηθοποιός ήταν για μερικές ημέρες στην πατρίδα του και παραβρέθηκε στους Special Olympic World Games.

Ο Αυστριακός έχει δείξει πολλές φορές στο παρελθόν την ευαισθησία του για τα παιδιά και ειδικά για τα Special Olympics. Έτσι, είχε ανεβάσει τότε ένα βίντεο μαζί με αυτά ορισμένους από τους αθλητές που συμμετείχαν στον αγώνα με τα likes να πέφτουν βροχή.

Δυστυχώς όμως υπήρξε και ένα πολύ κακόβουλο σχόλιο από τον χρήστη Santi Anzo που έγραψε πως "Οι Special Olympics δεν έχουν νόημα. Οι Ολυμπιακοί είναι για τους καλύτερους αθλητές ανά τον κόσμο, για να διαγωνιστούν ο ένας απέναντι στον άλλο και να αποδειχθεί ποιος είναι ο καλύτερος. Το να έχεις καθυστερημένους να διαγωνίζονται κάνει το ακριβώς αντίθετο".

Και ο Σβαρτσενέγκερ απάντησε με τον καλύτερο τρόπο που θα μπορούσε: "Όσο κακό και ανόητο και εάν είναι αυτό το σχόλιο πρόκειται να το διαγράψω ούτε να σε “μπλοκάρω” (ακόμα), επειδή αυτή είναι μια διδακτική στιγμή. Έχεις μπροστά σου δύο μονοπάτια μεταξύ των οποίων πρέπει να επιλέξεις. Αυτή τη στιγμή, σου εγγυώμαι πως αυτοί οι αθλητές έχουν περισσότερο θάρρος, συμπόνια, μυαλό και δεξιότητες- στην πραγματικότητα “περισσότερο” από όλα τα θετικά ανθρωπινά χαρακτηριστικά. Γι αυτό, ακολούθησε το δικό τους μονοπάτι - θα μπορούσες να μάθεις από αυτούς, και να προκαλέσεις τον εαυτό σου, να δώσεις, να προσφέρεις και εσύ κάτι στον κόσμο.

Ή μπορείς να μείνεις στο δικό σου μονοπάτι και να είσαι λυπημένο,ς θλιβερός, ζηλιάρης, ένα τρολ που δεν προσθέτει τίποτα στον κόσμο, παρά μόνο χλευάζει όσους προσφέρουν εξαιτίας μιας στενόμυαλης ζήλιας. Ξέρω ότι το μόνο που πραγματικά θέλεις είναι την προσοχή, οπότε επίτρεψε να είναι σαφής. Αν επιλέξεις να ακολουθείς αυτό το δρόμο, δεν θα σε θυμάται κανείς και για τίποτα".

Η αποστομωτική απάντηση του Σβαρτζενέγκερ για τα Special Olympics

Photo credits: AP Photo/Christophe Ena

TAGS SPECIAL OLYMPICS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ