ΕΛΛΑΔΑ

Γεωργίου: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον θάνατο του γιου του

Ο Γιώργος Γεωργίου σε παλιότερη συνέντευξη του
Ο Γιώργος Γεωργίου σε παλιότερη συνέντευξη του PRINT SCREEN

Ο Γιώργος Γεωργίου το 2019 είχε παραχωρήσει μια συνέντευξη στην εκπομπή "Μεσάνυχτα" όπου είχε αναφερθεί τόσο στην ασθένεια του γιου του όσο και το θάνατό του το 2017.

Ο Γιώργος Γεωργίου το 2019 είχε παραχωρήσει μια συνέντευξη στην εκπομπή "Μεσάνυχτα" και την Ελεωνόρα Μελέτη όπου είχε αναφερθεί τόσο στην ασθένεια του γιου του όσο και το θάνατο του το 2017.

Ο γνωστός δημοσιογράφος που έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα (5/6) είχε συγκλονίσει με τα λεγόμενα του:

"Ο γιος μου έφυγε από τη ζωή εξαιτίας μιας σπάνιας νόσου. Όταν η πρώτη μου γυναίκα έμαθε ότι η ασθένεια του γιου μας δεν έχει επιστροφή, πήγε να αυτοκτονήσει.

Είχαμε πάει στο Λονδίνο και ενημερωθήκαμε για την ασθένεια του. Σηκώθηκα το πρωί, είδα τα μαλλιά μου άσπρα, έτρωγα ψίχα ψωμί και έσπαγαν τα δόντια μου, από τη στενοχώρια. Η μεγάλη πληγή για μένα ξέρεις ποια ήταν; Τον κοίταζα κι έλεγα… τι αισθάνεται αυτό το παιδί μέσα του. Δεν τον ρώτησα ποτέ. Ούτε αυτός μου το είπε, αλλά καταλάβαινα τι ψυχολογικά είχε μέσα του.

Η πρώην σύζυγός μου ήταν ηρωίδα, ζούσε επί 15 χρόνια έναν Γολγοθά. Είχα πάει στο νοσοκομείο κι έκανα επέμβαση προστάτη. Είχα τους ορούς, τα ράμματα… Με πήρε η Μαρία, Σάββατο βράδυ, και μου είπε ότι το παιδί είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και είναι στο νοσοκομείο.

Τη Δευτέρα το πρωί, βγάζω τους ορούς μόνος μου, λέω στον γιατρό να μου κόψει τα ράμματα κι έφυγα και πήγα στο Τζάννειο, ήταν στην εντατική. Στις 5 το απόγευμα μου λέει ο γιατρός "δεν είναι θέμα ημερών, είναι θέμα ωρών πια", στις 8 παρά 20 πέθανε. Πήγα στις 5, ήταν σε κώμα, απλά τον είδα και 8 παρά 20 πέθανε.

Έξι μήνες μετά το θάνατο του γιου μου έπαθα ανακοπή. Όταν ξύπνησα στο νοσοκομείο το πρώτο πρόσωπο που είδα ήταν της κόρης μου που με παρακαλούσε να μην πεθάνω".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ