ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Εύβοια: Έπεσε καναντέρ στην Κάρυστο

Φωτιά στην Εύβοια: Έπεσε καναντέρ στην Κάρυστο
ΠΗΓΗ: ΒΙΝΤΕΟ ΕΡΤ

Ένα Canadair έπεσε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς στην Κάρυστο. Πληροφορίες της Πολιτικής Προστασίας αναφέρουν ότι εντός του αεροσκάφους βρίσκονταν δύο πιλότοι.

Ένα Canadair έπεσε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς στην Κάρυστο. Το αεροσκάφος ήταν της Πυροσβεστικής υπηρεσίας και πραγματοποιούσε ρίψεις σε δύσβατο σημείο στο χωριό Πλατανιστός όπου μαίνεται ακόμα η φωτιά.

Το Canadair ήταν τύπου CL 215 της δεκαετίας του '70, από τους παλαιότερους τύπους του στόλου και είχε απογειωθεί από τη διμοιρία της Ελευσίνας.

Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τη στιγμή της πτώσης του Canadair σε πλαγιά του Πλατανιστού, με το αεροσκάφος να τυλίγεται στις φλόγες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Πολτιικής Προστασίας, εντός του αεροσκάφους βρίσκονταν δύο πιλότοι, ένας εκ των οποίων ηλικίας 26 ετών.

Αμέσως μετά τη συντριβή του αεροσκάφους εναέρια μέσα ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού από αέρος, προκειμένου να σβήσουν τη φωτιά που προκλήθηκε από την έκρηξη, καθώς το σημείο είναι δύσβατο και δεν μπορούν να το προσεγγίσουν επίγειες δυνάμεις.

TAGS ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ