ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Βούλα: Το "πύρινο" ξέσπασμα της Μοσκοφίδου με φόντο την πυρκαγιά στο Πανόραμα

Φωτιά στη Βούλα: Το "πύρινο" ξέσπασμα της Μοσκοφίδου με φόντο την πυρκαγιά στο Πανόραμα

Με ανάρτησή της στο Instagram, η αρχηγός της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, Βάσω Μοσκοφίδου, ξέσπασε για την πυρκαγιά που ξέσπασε το Σάββατο στη Βούλα κι αφού ξέφυγε κατέκαψε το Πανόραμα της Βούλας.

Δύσκολες στιγμές έζησαν οι κάτοικοι της Βούλας και της Γλυφάδας έπειτα από τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το Σάββατο στο βουνό και επεκτάθηκε μέσα σε λίγα λεπτά φτάνοντας μέχρι τα σπίτια του Πανοράματος. Με μάνικες και κουβάδες στα χέρια, όσοι είχαν απομείνει πίσω μετά την ενημέρωση για εκκένωση πάλευαν επί ώρες να προστατεύσουν τις περιουσίες τους και να σώσουν ό,τι ήταν δυνατόν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με ανάρτησή της στο Instagram, η επιθετικός και αρχηγός της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, Βάσω Μοσκοφίδου, κατήγγειλε την έλλειψη βοήθειας από τους αρμόδιους φορείς και την εγκατάλειψη των κατοίκων στο έλεος της πύρινης λαίλαπας.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Μοσκοφίδου:

"ΣΤΑΜΑΤΉΣΤΕ ΤΑ ΨΈΜΑΤΑ

Μέσα στο μέτωπο της φωτιάς στην οδό Έκτορος, ήμασταν μόνο εμείς οι κάτοικοι ο ένας με τον άλλο να σώσουμε τα ζωάκια μας και τους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα!

Μήνυμα από "112" που λένε δεν ήρθε ποτέ! Βοήθεια? μόνο ένα περιπολικό και να προσπαθούν κ εκείνοι μαζί μάς.
Εναέρια δύναμη καμία, αν υπήρχε δεν θα είχε ξεφύγει η φωτιά, και το πεζικό ήταν στο άλλο στενό μήπως και πάει από εκεί η Φωτιά.

Ευτυχώς έμειναν πίσω κάποιοι και έσωσαν τα σπίτια τους με κίνδυνο φυσικά και με όπλα τους τους κουβάδες και το λάστιχο μέχρι εκεί που έφτανε!

Μια χώρα χωρίς οργάνωση και τα άτομα που ευθύνονται να βγαίνουν να δίνουν συνεντεύξεις! Τραγικοί απλά"

TAGS ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ