ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φιορεντίνα: Ο Πραντέ κόλλησε κορονοϊό όλη του την οικογένεια

Φιορεντίνα: Ο Πραντέ κόλλησε κορονοϊό όλη του την οικογένεια

Ο Ντανιέλε Πραντέ, τεχνικός διευθυντής της Φιορεντίνα, υποστήριξε ότι προσβλήθηκε από κορονοϊό, τον οποίο κόλλησαν αργότερα η σύζυγός του, η κόρη του, οι γαμπροί του, τα εγγόνια του και τα πεθερικά του.

Δύσκολες μέρες πέρασε ο Ντανιέλε Πραντέ. Ο τεχνικός διευθυντής της Φιορεντίνα έδωσε συνέντευξη στο Sky Sport Italia και περιέγραψε όσα βίωσε ο ίδιος και η οικογένειά του με τον κορονοϊό. Ο Ιταλός παράγοντας δήλωσε:

"Με πληγώνει που είδα όλη μου την οικογένεια άρρωστη εξαιτίας μου. Εγώ έφερα τον κορονοϊό στο σπίτι. Το πέρασα στη σύζυγό μου, στην κόρη μου, στους γαμπρούς μου, στα εγγόνια μου και ειδικά στα πεθερικά μου που νοσηλεύτηκαν για ένα μήνα. Είναι η χειρότερη στιγμή, όταν βλέπεις να αρρωσταίνει σιγά, σιγά όλη η οικογένεια. Αυτός ο ιός είναι ύπουλος και μπάσταρδος".

Η Φιορεντίνα ήταν μία από τις ομάδες που επηρεάστηκαν περισσότερο από τον ιό. Τον Μάρτιο προσβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές Βλάχοβιτς, Πεσέγια και Κουτρόνε, καθώς και ο φυσικοθεραπευτής Νταϊνέλι. Αργότερα ο ιδιοκτήτης του κλαμπ δήλωνε πως συνολικά 8-10 άτομα στην ομάδα του κόλλησαν κορονοϊό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ