ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επιτροπή αθλητών ΕΟΕ: "Στη διάθεση της Καραχάλιου για να βοηθήσουμε, άδικο να ακούγονται προσβολές για τον Καπράλο"

Συνέντευξη τύπου δόθηκε στο ξενοδοχείο Athens Plaza, για την διεξαγωγή της Παναγούλειας Ειρηνοδρομίας 2018. Πέμπτη 19/4/2018. (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
Συνέντευξη τύπου δόθηκε στο ξενοδοχείο Athens Plaza, για την διεξαγωγή της Παναγούλειας Ειρηνοδρομίας 2018. Πέμπτη 19/4/2018. (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Η Επιτροπή Αθλητών της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής με ανακοίνωσή της πήρε θέση στη διαμάχη της Βασιλείας Καραχάλιου με την ΕΟΕ.

Θέση στη διαμάχη της Βασιλείας Καραχάλιου με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή πήρε με ανακοίνωσή της η Επιτροπή Αθλητών της ΕΟΕ.

Σε αυτή τονίζουν ότι είναι στη διάθεση της πρωταθλήτριας της ιστιοπλοΐας για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα και παράλληλα ότι είναι άδικο ακούγονται προσβολές για τον Σπύρο Καπράλο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Η Επιτροπή αθλητών της ΕΟΕ, έχει αποδείξει έμπρακτα τα τελευταία χρόνια, τη στήριξη, την ευαισθησία και το ενδιαφέρον της σε θέματα που αφορούν στους αθλητές υψηλού επιπέδου και είναι πάντα στο πλευρό τους κατανοώντας τα προβλήματα που τους απασχολούν και υποστηρίζοντας τους. Στο πλαίσιο αυτό, οφείλει να υποστηρίζει το σωστό και το δίκαιο. Κυρίως όμως την αλήθεια.

Παρακολουθούμε τις δημόσιες ανακοινώσεις της αθλήτριας της ιστιοπλοΐας Βασιλείας Καραχάλιου και είμαστε στη διάθεση της να συζητήσουμε, προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση.

Προερχόμενοι όμως, όλοι από τον αθλητικό χώρο, δεν μπορούμε παρά να τονίσουμε ότι ο Πρόεδρος της ΕΟΕ κ. Σπύρος Καπράλος, έχει αγκαλιάσει όλους τους αθλητές με πραγματικό ενδιαφέρον και αγάπη και το έργο του για όλους τους Έλληνες αθλητές είναι αποδεδειγμένα μεγάλο και καθοριστικό για την πορεία και τις επιτυχίες τους, όλα αυτά τα χρόνια.

Είναι άδικο να ακούγονται προσβολές στο πρόσωπο του ανθρώπου, που πάντα στέκεται δίπλα στους αθλητές, μας ακούει, καταλαβαίνει και δίνει όλο του το είναι για να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους και τα όνειρα μας.

Τα μέλη της Επιτροπής αθλητών της ΕΟΕ

Βούλα Κοζομπόλη

Βασιλική Μιλλούση

Άγη Κασούμη

Βιργ. Κραβαριώτη

Κέλλυ Αραούζου

Μαρία Ντάνου

Γιάννης Φουντούλης

Παύλος Καγιαλής

Χρήστος Βολικάκης

Κώστας Φιλιππίδης"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ