ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Επεισόδια στον Ρέντη: Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον 31χρονο αστυνομικό

Επεισόδια στον Ρέντη: Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν για τον 31χρονο αστυνομικό
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ | INTIME SPORTS

Το Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας εξέδωσε το μεσημέρι του Σαββάτου (9/12) νέο ιατρικό ανακοινωθέν σχετικά με την κατάσταση της υγείας του 31χρονου αστυνομικού που τραυματίστηκε από τα επεισόδια στον Ρέντη

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα το βράδυ της Πέμπτης (07/12), στη διάρκεια επεισοδίων στον Ρέντη.

Ο 31χρονος εξακολουθεί να βρίσκεται σε καταστολή και νοσηλεύεται διασωληνωμένος. στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας-Πειραιά.

Το Νοσοκομείο εξέδωσε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου (9/12) νέο ιατρικό ανακοινωθέν σχετικά με την κατάσταση της υγείας του αστυνομικού.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρουν "Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με σταδιακά μειούμενες δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων.

Λόγω διαταραχών πηκτικότητας υπάρχει διάχυτη αιμορραγική διάθεση στο τραύμα του μηρού που ελέγχεται επαρκώς με τοπικά αιμοστατικά και επίδεση. Δερματικό θερμικό έγκαυμα στον μηρό και πέριξ του τραύματος".

Πηγή: News24/7

TAGS ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ