ΚΑΡΑΤΕ

Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε: Νέος πρόεδρος ο Θεόδωρος-Μαργαρίτης Σιέτης

Στιγμιότυπο από αγώνα καράτε
Στιγμιότυπο από αγώνα καράτε EUROKINISSI SPORTS

Στις εκλογές της ΕΛΟΚ νέος πρόεδρος αναδείχθηκε ο Θεόδωρος - Μαργαρίτης Σιέτης, ο οποίος θα είναι και ο εκπρόσωπος της ομοσπονδίας στην ΕΟΕ.

Ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες και στην Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε (ΕΛ.Ο.Κ.) με τον Θεόδωρο - Μαργαρίτη Σιέτη να κερδίζει την πλειοψηφία των ψήφων και να ανακηρύσσεται πρόεδρος του Δ.Σ. της ομοσπονδίας, αλλά και ο εκπρόσωπός της στην ΕΟΕ.

Συγκεκριμένα, ο Σιέτης έλαβε 69 ψήφους, με τον αντίπαλό του στην εκλογική διαδικασία, Εμμανουήλ Αρβανίτη να λαμβάνει 39. Από την παράταξη του νέου πρόεδρου εκλέχθηκαν στο Δ.Σ. τα 11 από τα 15 μέλη, ωστόσο ο νέος πρόεδρος στη δήλωσή του, απηύθυνε ένα μήνυμα ενότητας, για το καλό του αθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νέος πρόεδρος της ΕΛΟΚ: "Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους όσοι μας στήριξαν και διαμόρφωσαν αυτό το θριαμβευτικό αποτέλεσμα. Η εκλογική μας επικράτηση υπερέβη κάθε προσδοκία.

Έχουμε συνείδηση της ευθύνης μας που είναι ευθέως ανάλογη της επιτυχίας.

Θα κάνουμε πράξη αυτά για τα οποία δεσμευτήκαμε από την πρώτη ημέρα που ξεκινήσαμε τον δίκαιο αγώνα για την διάσωση του αθλήματος που αγαπήσαμε εμείς και τα παιδιά μας.

Μια νέα σελίδα για το ελληνικό καράτε. Μία ημέρα γεμάτη αισιοδοξία, μακριά από τις παθογένειες και πρακτικές του παρελθόντος ξεκίνησε σήμερα.

Εκλέξαμε 15 όχι 11, αφού στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς. Όλοι όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη του ελληνικού καράτε, για το παρόν και το μέλλον, είναι ευπρόσδεκτοι, χωρίς περιορισμούς, όρους και προϋποθέσεις.

Οι προκλήσεις είναι πολλές και ξεκινούν άμεσα με το Προολυμπιακό τουρνουά του Παρισιού. Το «αύριο» δεν μπορεί να περιμένει. Είναι ήδη εδώ και μοιάζει πολύ πιο όμορφο από το «χθες».

Θεόδωρος – Μαργαρίτης Σιετής

Πρόεδρος της ΕΛ.Ο.Κ.".

Τα αποτελέσματα των εκλογών στην ΕΛ.Ο.Κ. χαιρέτισε και ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος με ανάρτησή του στο Twitter ανέφερε: "Συγχαρητήρια στο Θεόδωρο - Μαργαρίτη Σιετή, νέο Πρόεδρο Ομοσπονδίας Καράτε & εκπρόσωπο στην ΕΟΕ.

Με την ανάδειξη ΔΣ από τις εκλογές επανέρχεται πλέον η ομαλότητα & ανοίγουν νέες σελίδες για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος.

Καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση."

TAGS ΚΑΡΑΤΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ