ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έκκληση για οικονομική βοήθεια από τον Παναθηναϊκό Α.Ο.

Έκκληση για οικονομική βοήθεια από τον Παναθηναϊκό Α.Ο.

Η διοίκηση Πρωτοδικείου του Παναθηναϊκού Α.Ο. ζητά την ενίσχυση των φίλων της ομάδας καλώντας τους να συνεισφέρουν οικονομικά για να συμμετάσχουν οι ομάδες βόλεϊ και πόλο ανδρών στην Α1.

Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό Α.Ο. είναι τραγική και η διοίκηση Πρωτοδικείου η οποία ανέλαβε να σουλουπώσει κάπως τα πράγματα είναι αδύνατον να βγάλει πέρα. Ήδη, η ομάδα βόλεϊ γυναικών δεν θα συμμετάσχει στην Α1 για πρώτη φορά στην ιστορία της, ενώ αυτή του μπάσκετ γυναικών θα κατέβει πιθανότατα με Νεάνιδες.

Όπως σας αναφέραμε και νωρίτερα τα πράγματα είναι ακόμα πιο τραγικά για τις ομάδες πόλο και βόλεϊ ανδρών οι οποίες μόνο με ένα θαύμα θα αγωνιστούν τη νέα περίοδο στην Α1.

Για αυτό το λόγο η διοίκηση Πρωτοδικείου με ανακοίνωση την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος, Τάκης Οικονομόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας, Θεόδωρος Συνοδινός, καλεί τους φιλάθλους να βοηθήσουν οικονομικά ώστε να βρεθούν τα απαραίτητα χρήματα. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ανοίγει λογαριασμός "σωτηρίας" για τον Παναθηναϊκό Α.Ο. αφού κάτι ανάλογο είχε πραγματοποιηθεί και το 2011 από τη διοίκηση Μακρόπουλου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση: "Αγαπητοί φίλοι του Π.Α.Ο.,

Η Διοίκηση Πρωτοδικείουπου ανέλαβε πρόσφατα, προκειμένου να ΣΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΩΘΕΙ, καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσει τη συμμετοχή των ομαδικών αθλημάτων στα οικεία πρωταθλήματα.

Σε αυτό τοπλαίσιο, αποφάσισε στο χθεσινό Διοικητικό Συμβούλιο τη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗστο πρωτάθλημα, της ομάδας ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝμε βάση την ομάδα των Νεανίδων του Συλλόγου.

Για το τμήμα Βόλεϋ Γυναικώνζητήσαμε την παράταση της προθεσμίας υποβολής δήλωσης συμμετοχήςστο πρωτάθλημα από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, η οποία δυστυχώς απέρριψε το αίτημά μας.

Στις προσεχείς ημέρες, καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε δύο ακόμη προκλήσεις:

Έως τις 26 Αυγούστου, θα πρέπει να δηλώσουμε συμμετοχήστο ΠρωτάθλημαΒόλεϋ Α1 Ανδρών. Για να μπορέσουμε να υποβάλουμε αίτηση συμμετοχής θα πρέπει να υπάρξει διακανονισμός των οφειλόμενων προς τους παίκτες για τον οποίο απαιτούνται άμεσα 60.000€ (για μέρος της οφειλής) και επιπλέον να καλυφθεί τοbudgetτης περιόδου για το οποίο απαιτούνται τουλάχιστον 120.000€.

Έως τις 20 Αυγούστου, θα πρέπει να δηλώσουμε συμμετοχήστο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης (Πόλο) Α1 Ανδρών, για την οποία συμμετοχή απαιτούνται περίπουαντίστοιχα ποσά.

Η διοίκηση καταβάλει αγωνιώδεις προσπάθειες να συγκεντρώσει τα απαιτούμενα ποσά ώστε να σωθούν τα δύο ιστορικά τμήματα (Βόλεϋ Ανδρών, Πόλο Ανδρών).

Ωστόσο, επειδή οι στιγμές είναι κρίσιμες και ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά, απευθυνόμαστε στον ΑΠΛΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, κάνοντας έκκληση για έμπρακτη συμπαράσταση.

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, ας συνεισφέρουμε ότι μπορεί ο καθένας από το υστέρημά του.

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Σας γνωρίζουμε τον Αριθμό Λογαριασμού του Ερασιτέχνη και συνεχίζουμε τον αγώνα μας.

ALPHA BANK: 3440 0200 2001 498

IBAN: GR 97 0140 3440 3440 0200 2001 498

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμπαράστασή σας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

ΟΠρόεδρος

Τάκης Οικονομόπουλος

ΟΓενικός Γραμματέας

Θεόδωρος Συνοδινός"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ