ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Εγκλωβισμένοι στο Αφγανιστάν δύο αθλητές, θα χάσουν τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Εγκλωβισμένοι στο Αφγανιστάν δύο αθλητές, θα χάσουν τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο
2021 AP PHOTO/SHEKIB RAHMANI

Τη σημαντικότερη στιγμή της ζωής τους θα στερηθούν η Ζακία Χουντανταντί και ο Χοσεΐν Ρασουλί, δύο αθλητές από το Αφγανιστά, που εγκλωβίστηκαν στη χώρα και δεν θα συμμετάσχουν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής τους περνούν η Ζακία Χουντανταντί και ο Χοσεΐν Ρασουλί, δύο Αφγανοί αθλητές που είναι εγκλωβισμένοι στη χώρα τους από τη στιγμή που οι Ταλιμπάν πήραν την διακυβέρνηση και έκλεισαν τα αεροδρόμια.

Η αθλήτρια του Τάε Κβον Ντο και ο αθλητής του στίβου δεν μπορούν να ταξιδέψουν στους Παραολυμπιακούς του Τόκιο, με την Χουντανταντί να χάνει έτσι την ευκαιρία να γίνει η πρώτη γυναίκα που θα εκπροσωπήσει το Αφγανιστάν σε αυτούς τους Αγώνες.

"Δυστυχώς, η Εθνική Παραολυμπιακή Επιτροπή του Αφγανιστάν δεν θα συμμετάσχει στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο εξαιτίας της σοβαρής κατάστασης που επικρατεί στη χώρα. Όλα τα αεροδρόμια είναι πλέον κλειστά και δεν υπάρχει τρόπος για να ταξιδέψουν οι αθλητές στο Τόκιο" ήταν η ενημέρωση της IPC, με την Χουντανταντί και τον Ρασουλί να βλέπουν τα εισιτήρια για την πτήση της 17ης Αυγούστου να είναι πλέον άχρηστα.

TAGS ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ