ΑΛΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΟΣ

Δολοφονία Άλκη: Συνεχίζεται για 8η μέρα η δίκη, καταθέτουν βασικοί μάρτυρες του κατηγορητήριου

Ο πατέρας του Άλκη Καμπανού κατά την άφιξή του στο δικαστήριο
Ο πατέρας του Άλκη Καμπανού κατά την άφιξή του στο δικαστήριο INTIME NEWS

Συνεχίζεται σήμερα (14/2) η δίκη για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού. Ποιοι πρόκειται να ανέβουν στο βήμα του μάρτυρα, όπως γράφει το NEWS247.

Για 8η μέρα συνεχίζεται, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, η δίκη των 12 κατηγορούμενων για τη δολοφονία του 'Αλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, κατά την άγρια οπαδική επίθεση, στην περιοχή της Χαριλάου, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου 2022.

Στο βήμα του μάρτυρα θα ανέβει για 3η συνεχή συνεδρίαση ο αστυνομικός του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, η εξέταση του οποίου διεκόπη στο στάδιο των ερωτήσεων από τους συνηγόρους υπεράσπισης.

Πρόκειται για βασικό μάρτυρα τού κατηγορητηρίου, καθώς η υπηρεσία του διενήργησε τις έρευνες για τη σύλληψη των 12 εμπλεκόμενων προσώπων.

Στη συνέχεια, είναι προγραμματισμένο να καταθέσει οδηγός αυτοκινήτου που βρισκόταν σε μικρή απόσταση από τον τόπο τέλεσης του εγκλήματος. Ο συγκεκριμένος μάρτυρας διερχόταν από το σημείο και το όχημά του βρέθηκε πίσω από τα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα των κατηγορουμένων.

Ξέσπασμα από τον πατέρα του στην δίκη: "Μην με χτυπάτε άλλο"

Ο πατέρας του Άλκη Καμπανού έχασε την ψυχραιμία του κατά την διάρκεια της δίκης για τη δολοφονία του 19χρονου γιού του την Δευτέρα (13/2) και αποχώρησε από την αίθουσα.

Το περιστατικό, σύμφωνα με το GR TIMES, έγινε κατά την ακροαματική διαδικασία, την ώρα που κατέθετε ο δεύτερος αστυνομικός στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης. Κατά την εξέταση του μάρτυρα από τους συνηγόρους υπεράσπισης του 2ου κατηγορούμενου, σχετικά με τα κίνητρα της δολοφονικής επίθεσης, ο πατέρας ξέσπασε:

“Μη με χτυπάτε άλλο. Μη με χτυπάτε άλλο. Μη με χτυπάτε άλλο. Ήμαρτον ” φώναξε ενώ σηκώθηκε όρθιος από τη θέση του. Στη συνέχεια, καθώς έβγαινε από τη δικαστική αίθουσα το ακροατήριο ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Οι γονείς του 19χρονου Άλκη συναντήθηκαν με τους γονείς της 21χρονης Εμμανουέλας

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν έξω από τη δικαστική αίθουσα όπου διεξήχθη χθες για έβδομη ημέρα η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, καθώς οι γονείς του 19χρονου συναντήθηκαν με τη μητέρα και τον πατριό της 21χρονης Εμμανουέλας που τον περασμένο Νοέμβριο σκοτώθηκε μετά από παράσυρση από αυτοκίνητο, στην περιοχή της Καμάρας.

Ως ένδειξη συμπαράστασης η μητέρα και ο πατριός της 21χρονης βρέθηκαν μέσα στο δικαστήριο και παρακολούθησαν για λίγη ώρα την ακροαματική διαδικασία με την εξέταση του μάρτυρα αστυνομικού.

Οι γονείς του Άλκη τους ευχαρίστησαν για την κίνησή τους και τη δύναμη που τους δίνουν, ενώ λίγο αργότερα η μητέρα και ο πατριός της 21χρονης αποχώρησαν από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr ταξίδεψαν από την Κρήτη στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή και μάλιστα βρέθηκαν στο σημείο όπου σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο.

Πηγή: NEWS247

TAGS ΑΛΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ