ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ

Δολοφονία Άλκη: Παραδόθηκε στην Ελλάδα ο 20χρονος που είχε διαφύγει στην Αλβανία

***** ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ****
**  Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια των εικονιζόμενων. Η δημοσίευση των χαρακτηριστικών τους γίνεται αποκλειστικά με ευθύνη του χρήστη **
***** ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ **** ** Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια των εικονιζόμενων. Η δημοσίευση των χαρακτηριστικών τους γίνεται αποκλειστικά με ευθύνη του χρήστη ** INTIME NEWS

Στις ελληνικές αρχές παραδόθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο 20χρονος που κατηγορείται για συμμετοχή στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη. Νωρίτερα, είχε παραδοθεί στην αστυνομία στην Κορυτσά, απ' όπου αφέθηκε ελεύθερος.

Στην Θεσσαλονίκη οδηγείται αυτή την ώρα με περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας, ο 20χρονος Αλβανός φυγάς σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή στην ανθρωποκτονία του 19χρονου Άλκη.

Όπως αναφέρει το news247.gr, ο ίδιος παραδόθηκε την Πέμπτη (10/02) στις αλβανικές Αρχές, καθώς όμως δεν υπάρχει διακρατική συμφωνία μεταξύ των χωρών για την έκδοση Αλβανών υπηκόων και στην ουσία στην χώρα του δεν διώκεται για κάτι, αφέθηκε ελεύθερος.

Αργά το βράδυ εμφανίστηκε αυτοβούλως στα ελληνοαλβανικά σύνορα, στον συνοριακό σταθμό Κρυσταλλοπηγής και παραδόθηκε στην Ελληνική Αστυνομία, άντρες της οποίας προχώρησαν στην σύλληψή του κατ’ εκτέλεση του εντάλματος που εκκρεμούσε σε βάρος του.

Πλέον με περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας μεταφέρεται στην Θεσσαλονίκη για την περαιτέρω διαδικασία. Με την σύλληψη και του 20χρονου Αλβανού, πλέον όλα τα εντάλματα έχουν εκτελεστεί και συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση και του 12ου δράστη και οδηγού του τρίτου εμπλεκομένου με την επίθεση αυτοκινήτου.

Η στιγμή της παράδοσής του στην Αλβανία

Ο 20χρονος το μεσημέρι της Πέμπτης (10/02) παραδόθηκε στην αστυνομία στην Κορυτσά.

"Ήμουν στο περιστατικό αλλά δεν τον σκότωσα εγώ". Αυτά φέρεται να ήταν τα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Από τις 2 Φεβρουαρίου, μία ημέρα μετά τη δολοφονία του Άλκη, διέφυγε μαζί με τον πατέρα του και τη γιαγιά του στον τόπο καταγωγής του, την Κορυτσά. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε βρει καταφύγιο στο σπίτι της γιαγιάς του. Δήλωσε μετανιωμένος και ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια του αδικοχαμένου Άλκη.

"Έφευγε ο πατέρας μου και η γιαγιά μου και τους ζήτησα να πάω μαζί τους. Δεν τους είπα τίποτα. Φοβήθηκα. Μετά τους το είπα" τόνισε, ενώ σε ερώτηση για παραδόθηκε απάντησε ότι ήθελε να εξηγήσει στον ανακριτή τι έγινε.

TAGS ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ