ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΕΣ

Διπλές πρωτιές για Συκαρά και Ράλλη στο Πανελλήνιο

Διπλές πρωτιές για Συκαρά και Ράλλη στο Πανελλήνιο

Ο Κώστας Συκαράς ήταν ο μεγάλος νικητής των ανδρών, και η Σοφία Ράλλη στις γυναίκες, σε ένα εξαιρετικό αγωνιστικό διήμερο (σ.σ. το Σαββατοκύριακο) που πραγματοποιήθηκε στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καϊμακτσαλάν.

Ο Κώστας Συκαράς ήταν ο μεγάλος νικητής των ανδρών, και η Σοφία Ράλλη στις γυναίκες, σε ένα εξαιρετικό αγωνιστικό διήμερο (σ.σ. το Σαββατοκύριακο) που πραγματοποιήθηκε στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καϊμακτσαλάν, στο όρος Βόρας. Είχε και τον καλύτερο χρόνο στο SG.

Η Ομοσπονδία εισήγαγε στο πρόγραμμα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος δύο αγωνίσματα, το SG και το SC, που είχαν πολλά χρόνια να πραγματοποιηθούν στην χώρα μας, ενώ το ομαδικό παράλληλο είναι ένα καινούργιο Ολυμπιακό αγώνισμα που διεξήχθη για πρώτη φορά. Διοργανωτές η ΕΟΧ, τα σωματεία Αλπίς, ΟΧ Έδεσσας και η διεύθυνση του Χ/Κ που αποτελεί πάντα ένθερμο υποστηρικτή της αγωνιστικής χιονοδρομίας.

Στους νέους άνδρες ο Γιάννης Αντωνίου πήρε τα δύο χρυσά μετάλλια, επίσης, στα δύο αγωνίσματα και είχε τον καλύτερο χρόνο στο SC στη γενική κατάταξη αφού έκανε εξαιρετικό αγώνα στο σλάλομ. Στους εφήβους ο Βασίλειος Μάντσιος έκανε το καλύτερο φετινό αγώνα και ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στα δύο αγωνίσματα, ενώ το ίδιο πέτυχε και στους Παίδες ο Σταύρος Τσιοβόλος.

Στις νέες γυναίκες η Μαρία Σαμαρίνου, ενώ στις νεανίδες η Αναστασία Μάντσιου ήταν εξαιρετική στο GS, είχε τον καλύτερο χρόνο στην γενική κατάταξη, και ήταν πρωταθλήτρια Ελλάδος στα δύο αγωνίσματα. Τέλος στις κορασίδες η Ευδοκία Μπόσμαλη ήταν ασυναγώνιστη και αναδείχτηκε στα δύο αγωνίσματα πρωταθλήτρια.

Το ομαδικό παράλληλο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή με την συμμετοχή 13 ομάδων από 7 σωματεία. Τελικά μετά από ένα «μαραθώνιο» επικράτησε ο ΕΟΣ Νάουσας με τους αθλητές Δημήτριο Μπακαλιό και Βασίλειο Μάντσιο και τις αθλήτριες Αναστασία Μάντσιου και Σοφία Ράλλη.

Η χρονιά τελείωσε με τις καλύτερες εντυπώσεις και ένα τεράστιο πρωτάθλημα με πολλές δυσκολίες και αντιξοότητες ολοκληρώθηκε πετυχημένα και με θετικό πρόσημο σε όλα τα επίπεδα, τόσο οργανωτικά όσο και αγωνιστικά.

TAGS ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ