ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ

Άλκης Καμπανός: Η ώρα των απολογιών για τους 12 κατηγορούμενους

***** ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ****
**  Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια των εικονιζόμενων. Η δημοσίευση των χαρακτηριστικών τους γίνεται αποκλειστικά με ευθύνη του χρήστη **
***** ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ **** ** Η φωτογραφία έχει ληφθεί χωρίς τη ρητή άδεια των εικονιζόμενων. Η δημοσίευση των χαρακτηριστικών τους γίνεται αποκλειστικά με ευθύνη του χρήστη ** INTIME NEWS

Η ώρα των απολογιών των 12 κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού έφτασε, στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης.

Ξεκινούν σήμερα, Τρίτη 25 Απριλίου, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης οι απολογίες των 12 κατηγορούμενων οπαδών του ΠΑΟΚ για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Αντιμετωπίζουν όλοι τις ίδιες κατηγορίες, πλην του δέκατου που φέρεται να κρατούσε το δρεπάνι και βαρύνεται επιπλέον με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός φίλου του Άλκη που κατάφερε να διαφύγει.

Η δίκη έχει ξεκινήσει από τις 18 Ιανουαρίου 2023 και μέσα σε αυτούς του τρεις μήνες κατέθεσαν ενώπιον του δικαστηρίου θύματα της επίθεσης, αυτόπτες μάρτυρες, αστυνομικοί, αλλά και μάρτυρες υπεράσπισης.

Οι κατηγορούμενοι πρόκειται να απολογηθούν με τη σειρά που αναφέρονται στο κατηγορητήριο. Οι πρώτοι τέσσερις φέρεται να επέβαιναν στο λευκό Citroen που διακρίνεται στα βίντεο επί της οδού Πλαστήρα, οι επόμενοι τέσσερις σε ένα Renault που βρίσκεται πίσω από το Citroen, και οι τελευταίοι τέσσερις στο Polo που στάθμευσε επί της οδού Γαζή, όπου και έλαβε χώρα η δολοφονική επίθεση.

Ο πρώτος κατηγορούμενος, με τον οποίο αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα η σειρά των απολογιών, οδηγούσε το πρώτο αυτοκίνητο. Ήταν ο πρώτος που συνελήφθη και λίγες μέρες αργότερα αποφάσισε να κατονομάσει και άλλα άτομα, τα οποία είτε συνελήφθησαν είτε παραδόθηκαν έπειτα και από την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης.

Η όλη διαδικασία των απολογιών εκτιμάται ότι πρόκειται να διαρκέσει τουλάχιστον πέντε δικασίμους.

TAGS ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΛΚΗ ΑΛΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ