ΕΛΛΑΔΑ

Χαρδαλιάς: "Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό"

O Νίκος Χαρδαλιάς σε ενημέρωση στο υπουργείο Υγείας
O Νίκος Χαρδαλιάς σε ενημέρωση στο υπουργείο Υγείας EUROKINISSI

Ο Νίκος Χαρδαλιάς υποστήριξε ότι η Κυβέρνηση είναι ανοιχτή σε προτάσεις για τα αθλήματα και τις κατηγορίες που έχουν ανασταλεί λόγω κορονοϊού, ενώ δήλωσε ότι "δεν μπορώ να ακούω ότι διαλύεται ο ερασιτεχνικός αθλητισμος".

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ρωτήθηκε την Τρίτη (3/11) γιατί πάρθηκε η απόφαση να γίνονται μόνο αγώνες στη Super League 1 και στη Basket League και δεν επετράπη για παράδειγμα να ξεκινήσει η Super League 2, αλλά και γιατί απαγορεύτηκε η δράση σε άλλα αθλήματα.

Στην απάντησή του ο Νίκος Χαρδαλιάς ανέφερε πως η Κυβέρνηση είναι ανοιχτή σε προτάσεις. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

"Δεν στοχοποιούμε καμία κατηγορία. Προασπίζουμε το σύστημα υγείας, πάνω από όλα είναι η ανθρώπινη ζωή. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε την υπερμετάδοση του ιού. Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις. Στη Super League 1 εφαρμόζονται τα ευρωπαϊκά πρωτόκολλα, γίνονται τεστ μοριακά ελέγχου κάθε εβδομάδα. Είμαστε ανοικτοί και για τη Super League 2 και για άλλες κατηγορίες, αλλά χωρίς εκπτώσεις στη δημόσια υγεία. Δεν μπορώ να ακούω ότι διαλύεται ο ερασιτεχνικός αθλητισμός. Υπομονή ένα μήνα. Είναι ώρα ευθύνης, να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα. Η Κυβέρνηση έρχεται να στηρίξει οικονομικά τις κατηγορίες που πλήττονται".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ