ΙΠΠΑΣΙΑ

"Χάλκινη" η Ελλάδα στο Βαλκανικό Ιππική Αντοχής

"Χάλκινη" η Ελλάδα στο Βαλκανικό Ιππική Αντοχής

Χάλκινη αναδείχθηκε η Ελλάδα στην Κροατία και την Velika Pisanica, όπου πραγματοποιήθηκε το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής. Η ελληνική ομάδα, παρά το κρύο και την ομίχλη, ήρθε τρίτη στο ομαδικό αγώνισμα

Χάλκινη αναδείχθηκε η Ελλάδα στην Κροατία και την Velika Pisanica, όπου πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής.

Η eλληνική ομάδα, παρά το πολύ κρύο και την ομίχλη, κατάφερε να τερματίσει τρίτη στο ομαδικό αγώνισμα και να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο με συνολικό χρόνο 21:53:53. Οι τρεις από τους τέσσερις αθλητές μας ολοκλήρωσαν την διαδρομή των 100 χιλιομέτρων.

Η Βικτώρια Σχοινά με τον Koheilan XIII κατέλαβε την 10η θέση στο σύνολο, η Ειρήνη Μητώνα με την Aphroditi ήταν στην 11η θέση και ο Σωτήρης Πατσιούρας με τον Sheikh στην 12η θέση. Η Πρωταθλήτρια 2016 Αντιγόνη Νταλλιάνη με τον GA Nireas δεν τα κατάφερε και αποκλείστηκε.

Βαλκανιονίκης στο ομαδικό ήταν η Βουλγαρία με συνολικό χρόνο 15:11:53. Χρυσός Βαλκανιονίκης στο ατομικό ήταν ο Βούλγαρος Denis Furlanski με τον Moz, που ήταν στην 2η θέση στο αντίστοιχο πρωτάθλημα του 2015, με τον καλύτερο χρόνο 04:54:28.

TAGS ΙΠΠΑΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ