BEACH SOCCER

Beach soccer υψηλών προδιαγραφών στο Γύθειο

Beach soccer υψηλών προδιαγραφών στο Γύθειο

Την πρόκριση στα προημιτελικά της δεύτερη φάση του 12ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος Βeach Soccer 2012 που γίνεται στην παραλία "Σελινίτσα" πήραν οι Una Manita, The Saints, Nιάου, Κάστρο, Τζούνιορς, Μικρό Καφέ, Μιτσούκο και Ήφαιστος.

Αρκετα εντυπωσιακές ήταν οι σημερινές αναμετρήσεις στην παραλία "Σελινίτσα" για την δεύτερη φάση του 12ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος Βeach Soccer 2012 με διοργανωτές την Πανελλήνια Ένωση Βeach Soccer και τον Αθλητικό Οργανισμό Ανατολικής Μάνης.

Οι κερκίδες για μια ακόμη φορά ήταν γεμάτες και σε κάθε μια από τις πάρα πολλές θεαματικές φάσεις που έγιναν, χειροκροτούσε.

Ξεχώρισαν οι ομάδες Τhe Saints και Una Manita, ενω η ομάδα Άγιος Βασίλειος απέδειξε ότι διαθέτει μεγάλο ήθος με τις πράξεις της στον αγωνιστικό χώρο.

Αύριο θα δούμε στο γήπεδο την Βeach Soccer Hellas απέναντι στους Αll Stars (19:00), αμέσως μετά τον τελικό (18:00). Παράλληλα η θερμοκρασία αναμένεται να ανέβει στα ύψη με τις εκπληκτικές Βραζιλιάνες τσιρλίντερ που αναμένεται να κλέψουν την παράσταση.

Το μέλος του Αθλητικού οργανισμού Ανατολικής Μανης και της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματίων Λακωνίας Σωτήρης Πουλικογιάννης, ενθουσιασμένος με την επιτυχία της διοργάνωσης, τόνισε ότι:

"Είμαι ευχαριστημένος που έγινε εδώ η δεύτερη φάση του 12ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος 2012. Είχαμε έξοχη συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Βeach Soccer και αυτό ήταν το μυστικό της επιτυχίας. Ήταν μια εκδήλωση που έλειπε από την ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας, καθώς οι αθλητές έδειξαν να εστερνίζονται τα μυστικά του αθλήματος και να δίνουν εξετάσεις που μας επιτρέπουν να προγραμματίσουμε στο μέλλον πολλούς αγώνες σε αυτές τις εγκαταστάσεις που θα μείνουν μόνιμα για να προωθήσουν το θεαματικό αυτό παιχνίδι και να αναδείξουμε στην περιοχή μας ταλέντα του Βeach Soccer.

Πιστεύουμε ότι το μέλλον του αθλήματος θα ξεκινά σε λίγα χρόνια από το Γύθειο, καθώς πιστεύουμε ότι θα βγάλουμε μεγάλους αθλητές του Βeach Soccer . Το κέντρο που δημιουργήσαμε θα αφήσει εποχή και θα δώσει ώθηση στα νέα παιδιά του Νομού Λακωνίας να μεγαλουργήσουν στο άθλημα του Βeach Soccer. Βεβαίως οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που βοήθησαν στην κατασκευή του γηπέδου και την υλοποίηση του πετυχημένου τουρνούά, όπως επίσης και την Περιφέρεια Πελοπονήσου και την ΕΠΣ Λακωνίας που στέκονται δίπλα μας όποτε τους το ζητήσουμε".

Τα αποτελέσματα:

Τhe Saints - Golden 4-0

Σκόρερ

Τhe Saints

Δελαπόρτας

Πάνου

Μαρινάκης (2)

Μitsuko - Ξεπλένηδες 12-1

Σκόρερ

Μitsuko

Βέρρας (3)

Τσάμης (3)

Μήτσουλας (2)

Αλεξόπουλος (2)

Βογιατζής

Κασπίρης

Ξεπλένηδες

Φόρτσας

Νιάου - Αετοί

Nιάου - Αετοί 4-0

Σκόρερ

Νιάου

Βελκόπουλος

Μέτος

Μαλλιαρός

Μαργαρίτη

Una Manita - Golden

Σκόρερ

Una Manita

Kομιώτης (3)

Κωνσταντόπουλος (3)

Χίσος

Ορφανός

Golden

Στεργιώτης

Νιάου - Άγιος Βασίλειος 5-2

Σκόρερ

Νιάου

Μέτος

Λιακάκος

Χρηστάκος

Σουκούλη

Αυτογκολ

Αγ. Βασίλειος

Κοντάκος

Τζανετάκος

Μιτσούκο - Ήφαιστος 6-1

Σκόρερ

Μιτσούκο

Βογιατζής (2)

Μήτσουλας (2)

Σωτηρόπουλος

Βέρρας

Ηφαιστος

Αυτογκολ

Una Manita - The Saints 2-2

Σκόρερ

Una Manita

Πάνου

Ράπτης

The Saints

Κομιώτης (2)

Νιαου - Κάστρο 3-0

Σκόρερ

Νιάου

Μέτος (2)

Λιακάκος

Το αυριανό (15/07) πρόγραμμα των προημιτελικών:

11:00 Τζούνιορς - Κάστρο

11:40 Νιάου - Μικρό Καφέ

12:20 Una Manita - Ήφαιστος

13:00 Μιτσούκο - Τhe Saints

TAGS BEACH SOCCER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ