ΑΡΗΣ

Άρης: Έφοδος της αστυνομίας σε σύνδεσμό των κιτρίνων - Τι εντόπισαν

Άρης: Έφοδος της αστυνομίας σε σύνδεσμό των κιτρίνων - Τι εντόπισαν
INTIME

Έφοδο σε Παράρτημα Λέσχης Φιλάθλων Άρη "Super 3-Κεντρικός" και σε παρακείμενο οικόπεδο με τον σύνδεσμο πραγματοποίησαν οι άντρες της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, σύμφωνα με το News247.

Έφοδο πραγματοποίησαν το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης (13/4) άντρες της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, στη περιοχή του Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη, στο Παράρτημα Λέσχης Φιλάθλων Άρη "Super 3-Κεντρικός" και σε παρακείμενο οικόπεδο με τον σύνδεσμο, που διαθέτει νόμιμη άδεια λειτουργίας.

Σύμφωνα με το News247, στο παρακείμενο εγκαταλελειμμένο οίκημα και οικόπεδο με τον σύνδεσμο βρέθηκε και πινακίδα με συμβατικούς αριθμούς κλεμμένης υπηρεσιακής μοτοσικλέτας της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, που είχε κλαπεί τέσσερις ημέρες πριν, όπως και η μπαγκαζιέρα της υπηρεσιακής μοτοσικλέτας που περιείχε υπηρεσιακό κράνος και υπηρεσιακό βιβλίο.

Πρόσθετα, βρέθηκε η πινακίδα κλεμμένου αυτοκινήτου από το καλοκαίρι του 2021, 49 πυροτεχνικές κατασκευές τύπου ναυτικού πυρσού, 5 τσεκούρια, ένα σπαθί, ένα δρεπάνι, 6 ξύλινα ρόπαλα, 22 μεταλλικές βέργες, καπνογόνα, κροτίδες, φωτοβολίδες για όπλιση πιστολιού φωτοβολίδων, κουκούλες FULL-FACE μαύρου και κίτρινου χρώματος, πτυσσόμενο κλομπ, δύο ζυγαριές ακριβείας και έξι μαχαίρια διαφόρων μεγεθών.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε έρευνα παρόντος εισαγγελέα εντός του κτιρίου του συνδέσμου όπου βρέθηκαν στο υπόγειο, σημαίες, καπέλο και μπλούζες με διακριτικά του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή, όπου επίσης ακόμη εννέα κουκούλες FULL FACE μαύρου και κίτρινου χρώματος.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή του υπεύθυνου του συνδέσμου που οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης για κατάθεση και διενεργείται προανάκριση για την ταυτοποίηση και την σύλληψη των δραστών.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ