ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ

Αποκάλυψη Μπεκατώρου: "Υπάρχει κι άλλη αθλήτρια"

Κατάθεση της Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου στον εισαγγελέα για τις καταγγελίες της περί σεξουαλικής κακοποίησης την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου του 2021.
Κατάθεση της Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου στον εισαγγελέα για τις καταγγελίες της περί σεξουαλικής κακοποίησης EUROKINISSI

Η Σοφία Μπεκατώρου κατήγγειλε στον εισαγγελέα και άλλο περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης συναθλήτριάς της, το οποίο ενδέχεται να μην έχει παραγραφεί.

Το δρόμο για τη συνέχιση της προκαταρκτικής εξέτασης ύστερα από τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου για σεξουαλική κακοποίηση της από παράγοντα της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας φαίνεται πως "έδειξε" η Ολυμπιονίκης.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η αθλήτρια κατά την τρίωρη κατάθεσή της στον εισαγγελέα Στεφανάτο, αναφέρθηκε όπως ήταν αναμενόμενο στην προσωπική της ιστορία, η οποία έλαβε χώρα το 1998, αλλά δεν έμεινε εκεί. Φαίνεται πως κατονόμασε ακόμα μία αθλήτρια από το χώρο της Ιστιοπλοΐας η οποία φέρεται να έπεσε, επίσης, θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Μάλιστα, το περιστατικό κακοποίησης φαίνεται πως έγινε σε χρόνο που ακόμη δεν έχει παραγραφεί, πραγμα που σηματοδοτεί τη συνέχιση της έρευνας.

Έτσι, επόμενη κίνηση του εισαγγελικού λειτουργού είναι η κλήτευση της αθλήτριας προκειμένου να επιβεβαιώσει την κατάθεση Μπεκατώρου. Φαίνεται λοιπόν, πως στο παρόν στάδιο η δικογραφία δεν θα μπει στο αρχείο, τουλάχιστον όχι πριν καταθέσει η συναθλήτρια της Ολυμπιονίκη, ενώ στη συνέχεια, εκτός απροόπτου θα κληθούν να καταθέσουν οι παράγοντες της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας που συνδέονται με τις καταγγελίες.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ