ΗΠΑ

Απίστευτη ένταση ανάμεσα σε δημοσιογράφους του Fox Sports

Απίστευτη ένταση ανάμεσα σε δημοσιογράφους του Fox Sports

Σάνον Σαρπ και Σκιπ Μπέιλες διαφώνησαν στον αέρα του Fox Sports, στη διάρκεια της εκπομπής Undisputed, με τον κόσμο να παρακολουθεί με αμηχανία την ένταση ανάμεσά τους.

Την ώρα που ο Νταμάρ Χάμλιν των Μπάφαλο Μπιλς βρισκόταν χωρίς τις αισθήσεις του στον αγωνιστικό χώρο, μετά από χτύπημα που δέχθηκε από αθλητή των Σινσινάτι Μπένγκαλς, ο δημοφιλής αναλυτής Σκιπ Μπέιλες έγραψε -μεταξύ άλλων- στο Twitter πως η αναμέτρηση δεν έπρεπε να διακοπεί. Αμέσως δέχθηκε καταιγισμό αρνητικών σχολίων, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να απολογηθεί το επόμενο πρωί στην εκπομπή Undisputed του Fox Sports από την οποία απουσίαζε ο συμπαρουσιαστής του.

24 ώρες αργότερα, ο Σάνον Σαρπ επέστρεψε στη θέση του και έκανε μεγάλη προσπάθεια για να πάρει απόσταση από τη θέση του Μπέιλες. Δεν τα κατάφερε καθώς ο Μπέιλες δεν τον άφησε να εξηγήσει το σκεπτικό του. Στο στούντιο υπήρξε αμηχανία και ένταση ανάμεσα στους δύο άνδρες, με τον Σαρπ να είναι έξω φρενών με τον συνεργάτη του και με τον τρόπο με τον οποίο εκείνος συνεχώς τον διέκοπτε.

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ