ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απειλή απαγωγής στην Αυστρία

Απειλή απαγωγής στην Αυστρία

Η Ολυμπιακή επιτροπή της Αυστρίας δέχθηκε ανώνυμο γράμμα στο οποίο εκφράζονται απειλές για απαγωγή δύο αθλητριών. Δίχως σημαιοφόρο η Αυστρία στο Σότσι.

Με συνοδεία σωματοφυλάκων θα κυκλοφορούν η σκιέρ Μαρλίς Σιλντ και η συναθλήτρια της στο σκέλετον, Τζανίν Φλοκ εκτός ολυμπιακού χωριού στο Σότσι. Η αυστριακή Ολυμπιακή επιτροπή πήρε τα μέτρα της μετά από ανώνυμο γράμμα που πήρε από τη Ρωσία και στο οποίο εκφράζονται απειλές για απαγωγή των δύο συγκεκριμένων αθλητριών.

" Το γράμμα βρέθηκε στο γραμματοκιβώτιο μας. Ενημερώσαμε την εγκληματολογική υπηρεσία, η οποία ερευνά την υπόθεση", δήλωσε ο γενικός γραμματέας της αυστριακής Ολυμπιακής επιτροπής, Πέτερ Μένελ.

Διαβεβαίωσε πως οι δύο αθλήτριες δεν ανησυχούν. Η Φλοκ βρίσκεται ήδη στο Σότσι, ενώ η Σιλντ με τρία ολυμπιακά μετάλλια στην κατοχή της, θα ταξιδέψει στη Ρωσία την ερχόμενη εβδομάδα.

Η 32χρονη σκιέρ θα συνοδεύεται από τον αρραβωνιαστικό της, Μπέντζαμιν Ράιχ. Ένας από τους πιο επιτυχημένους σκιέρ στην ιστορία του αθλήματος είναι ο 35χρονος Ράιχ και είχε οριστεί σημαιοφόρος της αυστριακής ομάδας. Ωστόσο απέσυρε τη συμμετοχή του από ένα από τα τρία αγωνίσματα που επρόκειτο να αγωνιστεί και δεν δέχθηκε να ταξιδέψει νωρίτερα στο Σότσι, απλά και μόνο για να παρελάσει στην τελετή έναρξης.

Η Αυστρία έχει τη μεγαλύτερη αποστολή στην ιστορία της στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Θα εκπροσωπηθεί από 130 αθλητές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ