ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΕΣ

9οι οι Αγγέλης, Καραμίχας στο Παγκόσμιο Ρόλλερσκι

9οι οι Αγγέλης, Καραμίχας στο Παγκόσμιο Ρόλλερσκι

Ο Απόστολος Αγγέλης και ο Κλεάνθης Καραμίχας κατέκτησαν την 9η θέση στο ομαδικό σπριντ Παγκόσμιο πρωτάθλημα ρόλλερσκι που πραγματοποιήθηκε στο Βαλ Ντι Φιέμ της Ιταλίας, με χρόνο 42:02,28. Βαλκανικό Κύπελλο Θερινού Διάθλου

Ο Απόστολος Αγγέλης και ο Κλεάνθης Καραμίχας κατέκτησαν την 9η θέση στο ομαδικό σπριντ Παγκόσμιο πρωτάθλημα ρόλλερσκι που πραγματοποιήθηκε στο Βαλ Ντι Φιέμ της Ιταλίας, με χρόνο 42:02,28.

Οι δύο Έλληνες αθλητές αγωνίστηκαν στο αγώνισμα των 25 χλμ. ομαδική ελεύθερη τεχνική όπου κατέλαβαν την 27η (54:54,2) και την 30η (58:12,1) θέση αντίστοιχα. Ο Αγγέλης είχε ευκαιρία να κάνει πολύ καλύτερη επίδοση αφού μέχρι το 17 χλμ. πριν σπάσει το μπαστούνι του, ήταν στο πρώτο γκρουπ των αθλητών.

Βαλκανικό Κύπελλο Θερινού Διάθλου

Με δυο χρυσά και τρία χάλκινα μετάλλια στις αποσκευές τους επέστρεψαν οι αθλητές της Εθνικής ομάδας Διάθλου από το Βαλκανικό Κύπελλο Θερινού Διάθλου με ρόλλερσκι που ολοκληρώθηκε στο Τρόγιαν της Βουλγαρίας.

Ο Αθανάσιος Τσακίρης σε άριστη φυσική κατάσταση, «έβαλε τα γυαλιά» στους νεότερους διαθλητές της κατηγορίας ανδρών και με σχεδόν άριστη σκοποβολή δεν άφησε σε κανέναν το περιθώριο να διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο σε ισάριθμα αγωνίσματα (ταχύτητα και καταδίωξη).

Στην κατηγορία νέων, ο Δημήτρης Κυριαζής ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, κερδίζοντας τρία χάλκινα μετάλλια. Στις νεανίδες και στο αγώνισμα της ταχύτητας η Μαρία Τσακίρη πήρε το χάλκινο, αλλά στο αγώνισμα της καταδίωξης οι μέτριες βολές δεν της επέτρεψαν να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την 4η θέση.

Προετοιμασία στον παγετώνα Χίντερτουξ

Νέος κύκλος προετοιμασίας δύο εβδομάδων ξεκίνησε για τους αθλητές της Εθνικής ομάδας των Αλπικών με την άφιξη τους στον παγετώνα του Χίντερτουξ της Αυστρίας.

Στην αποστολή μετέχουν οι αθλητές Ιωάννης Αντωνίου, Ιωάννης Πρώιος, Μαρία Σαμαρίνου, Σοφία Ράλλη, Αντώνης Κατσάνης και Γιώργος Στοίδης και θα τους συνοδέψει ο ομοσπονδιακός προπονητής Στέργιος Πάππος.

TAGS ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ