ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

1o West Run Würth: Οι εγγραφές τρέχουν

1o West Run Würth: Οι εγγραφές τρέχουν

Η αντίστροφη μέτρηση για το 1ο West Run Würth το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Οκτωβρίου έχει μπει στην τελική της ευθεία και το ίδιο συμβαίνει με τις εγγραφές για τον αγώνα.

Λιγότερο από τρεις εβδομάδες έμειναν μέχρι την Κυριακή 17 Οκτωβρίου και η στιγμή που θα πάρουμε θέση στο σημείο εκκίνησης του 1ου West Run Würth , της διοργάνωσης που έρχεται να ταράξει τα νερά της δρομικής κοινότητας, όλο και πλησιάζει!!!

Επαγγελματίες κι ερασιτέχνες δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στις υπέροχες διαδρομές της διοργάνωσης. Ας μην ξεχνάμε ότι και χρονικά (σχεδόν ένα πριν) αποτελεί μια πρώτης ευκαιρία, για πολλούς δρομείς να τεστάρουν τις δυνάμεις τους ενόψει και του Μαραθωνίου της Αθήνας.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να ζήσουν την μοναδική αυτή εμπειρία είναι να δηλώσουν συμμετοχή στην διοργάνωση μέσα από μια απλή και γρήγορη διαδικασία!

Οι εγγραφές του 1ου West Run Würth έχουν ανοίξει από τις 30 Αυγούστου και είναι διαθέσιμες μέσα από τη σελίδα της διοργάνωσης www.westrun.gr . Οι ενδιαφερόμενοι δρομείς, αφού μπουν στην ειδική κατηγορία των εγγραφών, μπορούν να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην φόρμα που δίνεται στη σελίδα και να επιλέξουν το αγώνισμα όπου επιθυμούν.

Ατομικές Εγγραφές: ΕΔΩ

Ομαδικές Εγγραφές: ΕΔΩ Αφορά ομάδες των πέντε (5) ατόμων και άνω.

Όπως είναι γνωστό περιλαμβάνει αποστάσεις

20 χλμ

Σκυταλοδρομία 20 χλμ (2 Χ 10 χλμ)

5 χλμ

Παιδικό αγώνα (Δημοτικό – Γυμνάσιο)

Ακόμα, θα ορίζουν και το σημείο παραλαβής του πακέτου συμμετοχής από τα 6 διαθέσιμα που προσφέρονται από την διοργάνωση. Η παραλαβή θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο το Σάββατο 16/10, σε ώρες που θα ανακοινωθούν σύντομα από την διοργάνωση. Κατ΄ εξαίρεση θα παραλάβουν μόνο οι αθλητές από μακρινές αποστάσεις και προερχόμενοι μακρινές πόλεις και φυσικά ύστερα από συνεννόηση με την διοργάνωση.

Κατάστημα Cosmos Sport | Αγία Παρασκευή, Μεσογείων 433

Κατάστημα Cosmos Sport | Κηφισιά, Αργυροπούλου 4

Κατάστημα Cosmos Sport | Κορυδαλλός, Ταξιαρχών 57

Κατάστημα Outrun | Παλαιό Φάληρο, Mαρίνα Φλοίσβου

Κατάστημα Top Cycles | Περιστέρι, Βασ. Αλεξάνδρου 72

Παλαιό Δημαρχείο Αγ. Αναργύρων | Λ. Δημοκρατίας & Ιωαν. Μέρλα (Πλατεία Αγ. Αναργύρων)

Την ημέρα του αγώνα δεν θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στην γραμματεία Δικαίωμα συμμετοχής στο 1ο West Run Würth θα έχουν μόνο όσοι έχουν πληρώσει το σχετικό αντίτιμο που επέλεξαν.

Ο αγώνας απευθύνεται σε δρομείς που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Για ανήλικους, είναι απαραίτητη η προσκόμιση υπεύθυνης δήλωσης συγκατάθεσης από τον γονέα ή κηδεμόνα του.

Η ιστοσελίδα της διοργάνωσης ενημερώνεται καθημερινά, και οι ενδιαφερόμενοι δρομείς, μπορούν να την επισκέπτονται για οποιαδήποτε πληροφορία.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα μέσω email στο [email protected]

Κάνε like στη σελίδα στο facebook & follow στο instagram για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις του νέου μεγάλου δρομικού γεγονότος!!!

Hashtag: #westrun #westrunwürth #würthellas #würth #mysportevent

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ