ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Μπιτς βόλεϊ: Χρυσό μετάλλιο για τις ΗΠΑ στις Γυναίκες

Η Αλεξάντρα Κλίνεμαν
Η Αλεξάντρα Κλίνεμαν Ⓒ 2021 CHARLIE RIEDEL/ ASSOCIATED PRESS

Οι ΗΠΑ με τις Ρός και Κλίνεμαν επικράτησαν με 2-0 σετ της Αυστραλίας στον τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά στο μπιτς βόλεϊ γυναικών και κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο. Στην Ελβετία το χάλκινο μετάλλιο.

Η Ολυμπιακή ομάδα μπιτς βόλεϊ των ΗΠΑ, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο γυναικείο τουρνουά, που ολοκληρώθηκε στο Τόκιο, καθώς στον τελικό της διοργάνωσης, επικράτησε με 2-0 της Αυστραλίας.

Οι Εϊπριλ Ρος και Αλιξ Κλίνεμαν, έφθασαν άνετα στην κορυφή του κόσμου, καθώς πήραν το πρώτο σετ με 21-15 σε 20 λεπτά, ενώ δεν δυσκολεύθηκαν ούτε στο δεύτερο σετ, επικρατώντας με 21-16 σε 23 λεπτά.

Το χάλκινο μετάλλιο, κατέκτησαν οι Ελβετίδες, Τζοάν Χάϊντριχ και Ανού Ντεπρέ Βερζ, μετά την νίκη τους με 2-0 (21-19 σε 23 λεπτά, 21-15 σε 21 λεπτά) των Τίνα Γκραουντίνα και Αναστασίγια Κραβτσένοκα από την Λετονία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ