ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Μπιτς βόλεϊ: ΗΠΑ και Αυστραλία θα διεκδικήσουν το χρυσό

April Ross, left, of the United States, and teammate Alix Klineman celebrate winning a women's beach volleyball semifinal match against Switzerland at the 2020 Summer Olympics, Thursday, Aug. 5, 2021, in Tokyo, Japan. (AP Photo/Petros Giannakouris)
April Ross, left, of the United States, and teammate Alix Klineman celebrate winning a women's beach volleyball semifinal match against Switzerland at the 2020 Summer Olympics, Thursday, Aug. 5, 2021, in Tokyo, Japan. (AP Photo/) 2021 PETROS GIANNAKOURIS / AP PHOTO

Οι ΗΠΑ και η Αυστραλία επικράτησαν 2-0 σετ κόντρα στην Ελβετία και την Λετονία αντίστοιχα και προκρίθηκαν στον τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά στο μπιτς βόλεϊ γυναικών.

Ένα μεγάλο ζευγάρι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στον τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά στο μπιτς βόλεϊ γυναικών οι φίλοι του αθλήματος.

Στον -πρώτο χρονικά- ημιτελικό της διοργάνωσης, οι ΗΠΑ επικράτησαν με 2-0 της Ελβετίας. Οι Εϊπριλ Ρος και Αλιξ Κλίνεμαν, δεν δυσκολεύθηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα, καθώς πήραν το πρώτο σετ με 21-12 σε 19 λεπτά, ενώ το ίδιο άνετα, επικράτησαν των Τζοάν Χάϊντριχ και Ανού Ντεπρέ Βερζ και στο δεύτερο σετ με 21-11, σε 18 λεπτά.

Στον άλλο αγώνα η Αυστραλία έβαλε τέλος στην εκπληκτική πορεία της Λετονίας, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Οι Τίνα Γκραουντίνα και Αναστασίγια Κραβτσένοκα, ηττήθηκαν 2-0 από το «δίδυμο» της Αυστραλίας, που θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο με αντίπαλο την ομάδα των ΗΠΑ, στον τελικό της 6ης Αυγούστου.

Οι Μαριάφε Ντελ Σολάρ Αρτάτσο και Ταλίκα Κλάντσι, πήραν δύσκολα το πρώτο σετ με 23-21 σε 24 λεπτά, ενώ είχαν πιό εύκολο έργο στο δεύτερο σετ, επικρατώντας με 21-13 σε 19 λεπτά.

Το χάλκινο μετάλλιο, θα διεκδικήσουν (06/08) η Λετονία και η Ελβετία.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ