BEACH VOLLEY

Μπιτς Βόλεϊ: Ρήξη αχιλλείου υπέστη η Αρβανίτη

WORLD TOUR 2006 "INFOTE ATHENS OPEN" / ÁÑÂÁÍÉÔÇ
WORLD TOUR 2006 "INFOTE ATHENS OPEN" / ÁÑÂÁÍÉÔÇ EUROKINISSI

Όσκαρ ατυχίας για την Βίκυ Αρβανίτη η οποία στην προπόνηση της Τρίτης (22/10) υπέστη ρήξη αχιλλείου τένοντα και την Πέμπτη θα υποβληθεί σε επέμβαση.

Σοβαρός τραυματισμός για την Βίκυ Αρβανίτη στο τέλος της σημερινής προπόνησης (22/10) με συνέπεια να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν. Η Βίκυ Αρβανίτη στο τέλος της σημερινής προπόνησης της Εθνικής ομάδας μπιτς βόλεϊ τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να απαιτηθεί άμεσα η εξέταση της από το ιατρικό επιτελείο της Α' ορθοπεδικής κλινικής του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν.

Σύμφωνα με τη διάγνωση που ανακοίνωσε ο επίσημος ιατρός της Εθνικής ομάδας Δρ. Νικόλαος Σούρας η αθλήτρια πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε εγχείρηση αποκατάστασης ρήξης αχίλλειου τένοντα.

Η Ομοσπονδία από πλευράς της θα κάνει ότι είναι δυνατόν για την άμεση αντιμετώπιση και τη γρήγορη αποκατάσταση της αθλήτριας και της εύχεται να επιστρέψει γρήγορα στα γήπεδα.

Ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος ευχήθηκε προσωπικά στην άτυχη αθλήτρια, επισημαίνοντας ότι θα είναι στο πλευρό της για οτιδήποτε χρειαστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ