BEACH VOLLEY

Φεστιβάλ μπιτς βόλεϊ στο Karteros Beach Sports Center

Φεστιβάλ μπιτς βόλεϊ στο Karteros Beach Sports Center
INTIME

Μία μεγάλη ανοικτή γιορτή του μπιτς βόλεϊ θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν οι αθλητές, αθλήτριες και φίλοι του κορυφαίου Ολυμπιακού αθλήματος της άμμου στο 1ο φεστιβάλ μπιτς βόλεϊ που θα διοργανωθεί στο εντυπωσιακό Karteros Beach Sports Center στην Κρήτη.

Με την ευκαιρία της δημιουργίας της κορυφαίας εγκατάστασης των παράκτιων αθλημάτων που εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα 13 Ιουνίου από τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, θα διοργανωθεί και η πρώτη μεγάλη διοργάνωση του μπιτς βόλεϊ στην Κρήτη.

Το εναρκτήριο σερβίς θα γίνει την Πέμπτη 30 Ιουνίου και η κορύφωση θα είναι την Κυριακή 3 Ιουλίου. Πρόκειται για το 1ο φεστιβάλ μπιτς βόλεϊ που θα συνδιοργανωθεί από τον Α.Π.Σ.Πήγασο Ηρακλείου, την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, το ΕΑΚΗ και τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες Ηράκλειο 2023 με την την αιγίδα του υφυπουργείου αθλητισμού.

Στη διοργάνωση θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν κορυφαίες ομάδες ανδρών, γυναικών που αγωνίζονται στο πανελλήνιο σιρκουί, αλλά και ερασιτεχνικές συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες αλλά και κατηγορίες μίνι, Κάτω 17 ετών Κοριτσιών, Αγοριών, Κάτω 19 ετών Κοριτσιών, Αγοριών και Amateur Ανδρών, Γυναικών.

Θα υπάρχει συμβολικό ποσό συμμετοχής και τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Υπεύθυνη του τουρνουά και η ψυχή του 1ου φεστιβάλ του μπιτς βόλεϊ είναι μία δόξα του ελληνικού βόλεϊ, η Γιούλη Παρασκάκη η οποία μαζί με τους συνεργάτες της Αφροδίτη Μανιού, Στέφανο Παπαδάκη και την υποστήριξη των συνδιοργανωτών θα εγκαινιάσουν το Karteros Beach Sports Center.

"Είμαστε πολύ τυχεροί που πολύ κοντά στην πόλη μας κατασκευάστηκε αυτή η υπερσύγχρονη εγκατάσταση. Αποτελεί στολίδι για τον ελληνικό αθλητισμό και ειδικά για την Κρήτη και θέλουμε να την τιμήσουμε με μία μεγάλη και ξεχωριστή γιορτή του μπιτς βόλεϊ. Ευχαριστούμε τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη που υλοποίησε ένα όνειρο μας. Η δημιουργία της πανέμορφης εγκατάστασης σε συνδυασμό με τη μεγάλη δυναμική που έχει αποκτήσει ο σύλλογος μας Α.Π.Σ.Πήγασος στο Ηράκλειο Κρήτης, μας ώθησε στην απόφαση να διοργανώσουμε αυτό το φεστιβάλ μπιτς βόλεϊ", δήλωσε η Γιούλη Παρασκάκη και συμπλήρωσε: "Θέλουμε να είναι μία ανοικτή γιορτή για όλους και όλες και για αυτό και έχουμε όλες τις κατηγορίες. Είμαστε ανοικτοί ακόμα και σε φιλοξενίες για ομάδες που θέλουν να αγωνιστούν από όλη την Ελλάδα και ειδικά από τη νησιωτική Ελλάδα που οι αθλητές και οι αθλήτριες δεν έχουν πολλές ευκαιρίες να αγωνιστούν σε τουρνουά. Τους περιμένουμε όλους και όλες. Φιλοδοξούμε να καθιερώσουμε αυτή τη γιορτή ως ένα κορυφαίο αντάμωμα του αθλήματος μας. Περιμένουμε συμμετοχές, θα υπάρχουν έπαθλα ενώ όποια έσοδα θα έχουμε από τις συμβολικές συμμετοχές θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ