ΟΠΑΠ FINAL 8

Ζούρος: "Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και θα επιστρέψει"

Ζούρος: "Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και θα επιστρέψει"
ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ/INTIME SPORTS

Σίγουρος ότι η ΑΕΚ θα επιστρέψει στην ελίτ του ελληνικού μπάσκετ δήλωσε ο Ηλίας Ζούρος.

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ΑΕΚ στον προημιτελικό του ΟΠΑΠ Final Eight απεναντι στον Παναθηναϊκό ήταν ο Ηλίας Ζούρος. Και σίγουρος ότι οι κιτρινόμαυροι θα επιστρέψουν στην ελίτ του ελληνικού μπάσκετ, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στα Δύο Αοράκια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ηλίας Ζούρος:

"Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στο σταφ, έγινε πολύ μεγάλη προσπάθεια απ' όλους για να είναι έτοιμη η ομάδα σε ένα πολύ σημαντικό ματς. Σε μεγάλο διάστημα παίξαμε καλά, αλλά πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Πιστεύω στους παίκτες μου, πιστεύω στην ομάδα. Μέσα απο τις ατυχίες θα προχωρήσουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας συμπαραστέκεται, είμαι σίγουρος ότι θα τους κάνουμε περήφανους σύντομα.

Αρχίζουμε να δυναμώνουμε στην άμυνα, η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, η ΑΕΚ θα επιστρέψει. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, εύχομαι να είναι πραγματική γιορτή για το μπάσκετ και στο μέλλον να υπάρχουν φίλαθλοι και με διακριτικά. Βήμα-βήμα προχωράμε, κάνουμε λάθη και διορθωνόμαστε. Η άμυνα είναι το πιο σημαντικό κομμάτι.

Η επανένταξη του Κουζμίνσκας είναι σημαντική, η διοίκηση της ομάδας είχε κάνει σωστό σχεδιασμό, όμως το μπάσκετ δυστυχώς έχει εκπλήξεις. Ακόμα και σήμερα είχαμε προβλήματα, ο Τίλμαν είναι έξω, ο Μόργκαν είχε ένα πρόβλημα και το παιδί πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις, ο Χατζηδάκης για ιατρικούς λόγους δεν ήταν εδώ. Πάντα λείπουν κάποιοι. Δεν υπάρχουν όμως δικαιολογίες, πιστεύω στην ομάδα, το λέω, το επαναλαμβάνω, πιστεύω στην οικογένεια. Η ΑΕΚ πρέπει να επιστρέψει και θα επιστρέψει.

Ο Αγραβάνης είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης, είναι ένα καλό παιδί που παλεύει για την ομάδα. Επανήλθε πιο γρήγορα, δίνει την ψυχή του για την ομάδα, αλλά πρέπει πρώτα να επανέλθει το κορμί του για να τρέξει πιο γρήγορα, να δώσει αυτό που μπορεί να δώσει. Δεν είναι σωστό να μιλάμε ατομικά, εγώ πιστεύω στην έννοια της ομάδας. Η ομάδα παίζει, κερδίζει, χάνει, είμαστε μία γροθιά και έτσι πρέπει να είμαστε. Χάσαμε ριμπάουντ που δεν πρέπει να χάνουμε. Αλλά θα παίξουμε άμυνα και θα γίνουμε αυτό που πρέπει να γίνουμε. Πιστεύω στην ομάδα, αρκεί να είμαστε υγιείς".

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας είπε: "Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, άξιζε να νικήσει. Είμαι χαρούμενος για την ομάδα μας, αποψε παλέψαμε. Κάποιες φορές θα νικήσεις, κάποιες φορές θα χάσεις, το σημαντικό είναι να παλεύεις. Έχουμε πολλά προβλήματα φέτος, δεν είναι εύκολο, όμως απόψε κάναμε ένα βήμα προς τα εμπρός.

Τώρα πρέπει να δουλέψουμε στη διακοπή και να επιστρέψουμε με διαφορετικό πρόσωπο. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα από τον τραυματισμό μου, συνήθως δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου. Πρώτη φορά έχασα τόσο χρόνο στην καριέρα μου. Είχα άγχος απόψε, δεν ήξερα σε τι κατάσταση θα είναι ο αστράγαλός μου".

Το ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr

Final 8 ή αλλιώς τέσσερις ημέρες γεμάτες μπασκετική δράση, που θα αναδείξουν το νικητή του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Οκτώ ομάδες θα αναμετρηθούν για να διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ ΟΠΑΠ και υπόσχονται θέαμα και δράση από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο. Ζεις τον παλμό του Final 8 στο Pamestoixima.gr, με δεκάδες αγορές σε κορυφαίες αποδόσεις και σούπερ προσφορές* για τον νικητή του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ!

Ανανεωμένη Τριπλή Προσφορά και Ενισχυμένες Αποδόσεις στο Pamestoixima.gr

Η αγωνιστική δράση επέστρεψε στα γήπεδα της Ευρώπης με συναρπαστικές αναμετρήσεις σε Champions League, Europa League και Conference League! Ένα τριήμερο γεμάτο ποδόσφαιρο και για αυτό στο Pamestoixima.gr σε περιμένουν ενισχυμένες αποδόσεις* στους αγώνες των ευρωπαϊκών διοργανώσεων αλλά και η ανανεωμένη τριπλή προσφορά* γνωριμίας, πιο δυνατή από ποτέ! Στο Pamestoxima.gr το παιχνίδι ορίζεται από την αρχή!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

TAGS ΟΠΑΠ FINAL 8 ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ