ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ζούρος για Εθνική: "Ο Σπανούλης μπορεί να συσπειρώσει την ομάδα, αλλά πρέπει να υπάρξει και υποστήριξη"

Ζούρος για Εθνική: "Ο Σπανούλης μπορεί να συσπειρώσει την ομάδα, αλλά πρέπει να υπάρξει και υποστήριξη"
FIBA.BASKETBALL

Υποστήριξη απ' όλο το ελληνικό μπάσκετ, ώστε με τον Βασίλη Σπανούλη η Εθνική να επιστρέψει στις επιτυχίες, ζήτησε ο Ηλίας Ζούρος μέσω της ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Σίγουρος ότι ο Βασίλης Σπανούλης μπορεί να συσπειρώσει τους πάντες, ώστε η Εθνική να κάνει βήματα προς τα εμπρός, δήλωσε ο Ηλίας Ζούρος στην εκπομπή "Κατά Ιωάννου Ευαγγέλιο" της ΕΡΑ ΣΠΟΡ. "Είναι ένας φρέσκος προπονητής, υπάρχει τεράστια διάθεση και όρεξη, αλλά πρέπει να υπάρξει και υποστήριξη. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι η εθνική ομάδα είναι κάτι διαφορετικό" ήταν η ατάκα του πρώην προπονητή της Γεωργίας στη συζήτηση με τον Βαγγέλη Ιωάννου.

"Μου είναι δύσκολο να κρίνω την Ελλάδα, είδα μόνο δύο αγώνες της. Δεν υπήρχε χρόνος και για εμένα, δεν είναι σωστό που άλλαξαν τόσοι προπονητές τα τελευταία χρόνια. Όταν υπάρχουν τόσες αλλαγές, αυτόματα δεν υπάρχει και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό έχει αποδειχθεί και σε συλλογικό επίπεδο. Η σταθερότητα είναι ό,τι πιο σημαντικό" πρόσθεσε ο Ζούρος, που είναι πλέον... free agent μετά από την αποχώρησή του από την εθνική ομάδα της Γεωργίας.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ