NBA

Ζορίζουν τα πράγματα για τον Ζάιον, εκτιμάται ότι πρέπει να χειρουργηθεί ξανά

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον παραμένει εκτός δράσης από την αρχή της περιόδου
Ο Ζάιον Γουίλιαμσον παραμένει εκτός δράσης από την αρχή της περιόδου AP PHOTO/ALEX GOODLETT

Όχι μόνο δεν έχει αγωνιστεί εφέτος ο Ζάιον Γουίλιαμσον, αλλά είναι πολύ πιθανό πια να υποβληθεί σε νέα επέμβαση μήπως και βρει γιατρικό με το πρόβλημα στον λαβωμένο πόδι του.

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον εξακολουθεί ν' απέχει από τη δράση και οι εκτιμήσεις για την επιστροφή του δεν είναι καθόλου αισιόδοξες, διότι αντί να μετρά αντίστροφα για την επάνοδό του σβήνοντας τις ημέρες που του απομένουν, είναι πολύ πιθανό να οδηγηθεί για δεύτερη φορά στο χειρουργείο και να βρεθεί ξανά στο μηδέν.

Ο 21χρονος φόργουορντ (1.98) των Πέλικανς είχε υποστεί κάταγμα στο δεξί πόδι κατά τη διάρκεια της off season, χειρουργήθηκε κι έκτοτε παλεύει να βρεθεί ξανά στο παρκέ, ακολουθώντας με υπομονή ειδικές θεραπείες. Αρχικά είχε ειπωθεί πως υπάρχει πιθανότητα να προλάβει την έναρξη της τρέχουσας σεζόν, ακολούθως ότι θα παίξει στα μέσα Δεκεμβρίου και τέλος ότι η αποκατάσταση θα πάρει χρόνο.

Καμία από τις εκτιμήσεις δεν έχει επαληθευτεί ως τώρα, αφού η κατάστασή του έχει αποδεχθεί τρομερά περίπλοκη. Όπως μάλιστα πως γράφεται κατά κόρον στις ΗΠΑ θα πρέπει, μάλλον, να υποβληθεί σε νέα επέμβαση. Είναι μια εξέλιξη που θα αφαιρέσει κάθε πιθανότητα ενεργοποίησής του πριν από το τέλος της σεζόν.

Από τη ρούκι σεζόν του στο ΝΒΑ, ως Νο1 στο draft του 2019, ο Γουίλιαμσον έχει αγωνιστεί σε μόλις 85 παιχνίδια παίζοντας σταθερά υπό καθεστώς ειδικής διαχείρισης. Ακόμη κι έτσι πάντως είχε προλάβει ν' αφήσει το σημάδι του όντας παίκτης των 25.7 πόντων, των 7 ριμπάουντ και των 3.2 ασίστ ανά 31.7 λεπτά παρουσίας στο παρκέ.

TAGS NBA ΝΙΟΥ ΟΡΛΙΑΝΣ ΠΕΛΙΚΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ