ΟΛΙΜΠΙΑ ΛΙΟΥΜΠΛΙΑΝΑΣ

Ζντοβτς: "Να έχουμε πίστη"

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ / Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ / Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ INTIME SPORTS

Στη μεγάλη δυσκολία της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, την Πέμπτη (20:00) στο ΟΑΚΑ για την 8η αγωνιστική του Δ' Ομίλου, στάθηκε ο προπονητής της Ολίμπια Λιουμπλιάνας, Γιούρι Ζντοβτς.

" Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Είμαστε όλοι υγιείς, αλλά προερχόμαστε από κακές εμφανίσεις στα τελευταία παιχνίδια και για να ανταγωνιστούμε τον Παναθηναϊκό θα πρέπει να αποδώσουμε πολύ καλύτερα", είπε αρχικά ο Σλοβένος κόουτς στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

" Οι αντίπαλοί μας είχαν την πολυτέλεια να ξεκουράσουν παίκτες στο πρωτάθλημα, ενώ εμείς δεν έχουμε την ίδια άνεση. Όπως και να έχει, είναι ένα ντέρμπι κορυφής στον όμιλο και δεν έχει σημασία αν δεν βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση. Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο με πίστη στις δυνατότητές μας".

Από την πλευρά του ο Σάσο Όζμπολτ δήλωσε: " Πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι με θετική σκέψη, να είμαστε πεπεισμένοι πως μπορούμε να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό, γιατί διαφορετικά μπορούν να μας διαλύσουν".

"Τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα για μας από τη στιγμή που έχασαν στον πρώτο αγώνα και στο τελευταίο ευρωπαϊκό ματς στην έδρα τους από τη Βαλένθια. Θα μας πάρουν πολύ στα σοβαρά".

TAGS ΟΛΙΜΠΙΑ ΛΙΟΥΜΠΛΙΑΝΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ