ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Ζήτησε να φύγει ο Ουέλς

Ζήτησε να φύγει ο Ουέλς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πρόβλημα -και μάλιστα μεγάλο- προέκυψε στη Δόξα Λευκάδας, η οποία ψάχνει τον αντικαταστάτη του Ντεζ Ουέλς. Ο MVP των νεοφώτιστων στη Stoiximan.gr Basket League ζήτησε να λύσει το συμβόλαιό του, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Τη ζωή της στην Stoiximan.gr Basket League χωρίς τον Ντεζ Ουέλς καλείται να σχεδιάσει από εδώ και στο εξής η Δόξα Λευκάδας, η οποία ενημερώθηκε από τον ίδιο τον 24χρονο γκαρντ/φόργουορντ για τις τάσεις φυγής του.

Ο MVP των νεοφώτιστων τη φετινή αγωνιστική περίοδο ζήτησε από τους ανθρώπους του συλλόγου να μείνει ελεύθερος, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους που τον οδηγούν στην έξοδο από το νησί. Μία εξέλιξη που ουδείς περίμενε στους "κόκκινους", οι οποίοι δεν γνωρίζουν αν θα τον έχουν στη σύνθεσή τους στον αγώνα που έπεται με το Λαύριο (10/12, 17:00) για την 10η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Γίνονται προσπάθειες να αλλάξει άποψη -έστω για το παιχνίδι που έρχεται- αν και αυτό συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες τούτη την ώρα.

Ήδη ο Χάρης Μαρκόπουλος έχει ξεκινήσει την αναζήτηση για τη διάδοχη κατάσταση, ευελπιστώντας πως θα βρει άμεσα τον παίκτη που θα κληθεί να "μπει στα παπούτσια" του 24χρονου παίκτη, που έκανε τη διαφορά στα εννέα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί ως τώρα με τη φανέλα των νεοφώτιστων, σκοράροντας τρεις φορές +20 πόντους. Πιο συγκεκριμένα είχε 25 πόντους (με 5/13 δίποντα, 3/3 τρίποντα, 6/6 βολές) απέναντι στον ΠΑΟΚ), 27 πόντους (με 6/9 δίποντα, 4/4 τρίποντα και 3/5 βολές) κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ σταμάτησε στους 26 πόντους (με 8/12 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 4/4 βολές) με αντίπαλο την Κύμη.

TAGS ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ