ΣΙΕΝΑ

Ζήσης: "Θα θέλει εκδίκηση ο Ολυμπιακός!"

Ζήσης: "Θα θέλει εκδίκηση ο Ολυμπιακός!"

Ο Νίκος Ζήσης μίλησε για τα προημιτελικά και τα ματς με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πώς οι Πειραιώτες δεν θα έχουν ξεχάσει τον περυσινό αποκλεισμό τους...

Η Σιένα θα αντιμετωπίσει ξανά τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά τη Ευρωλίγκας, με τον Νίκο Ζήση να μιλάει για τα ματς με τους "ερυθρόλευκους".

" Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός. Θα θέλει να πάρει εκδίκηση για τον περυσινό του αποκλεισμό και οφείλουμε να παρουσιαστούμε πολύ προσεκτικοί", ανέφερε αρχικά ο Έλληνας γκαρντ και συμπλήρωσε:

" Οι αντίπαλοί μας θα έχουν τον ενθουσιασμό ενώ παρουσιάζονται συνεχώς βελτιωμένοι το τελευταίο διάστημα. Το γεγονός ότι η ομάδα μου έχει το πλεονέκτημα έδρας δεν θα πρέπει να μας εφησυχάσει, αφού όπως είδαμε και πέρυσι, οι τρεις από τις τέσσερις συνολικά ομάδες που προκρίθηκαν στο φάιναλ-φορ, έσπασαν τις έδρες των αντιπάλων τους".

Για το παιχνίδι με τη Ρεάλ τόνισε: " Κάναμε πολύ άσχημη εμφάνιση. οι αντίπαλοί μας, έκαναν ό,τι ήθελαν και επέβαλαν τον ρυθμό του αγώνα Δεν δείξαμε ούτε πάθος, ούτε διάθεση σε άμυνα και ριμπάουντ και δικαίως χάσαμε.

Οφείλουμε να διορθώσουμε τις όποιες αδυναμίες και να προετοιμαστούμε σκληρά αυτές τις τρεις εβδομάδες που έχουμε μπροστά μας εν όψει των αγώνν με τον Ολυμπιακό".

TAGS ΣΙΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ