Ζιάγκος: “Η ομάδα ήρθε εδώ με τρία γκαρντ λιγότερα, η Φριμπούργκ δεν είναι μια τυχαία ομάδα”

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος μίλησε μετά την ιστορική πρώτη εκτός έδρας νίκη της Μυκόνου Betsson στο FIBA Europe Cup, με 80-65 επί της Φρίμπουργκ.
Η Μύκονος Betsson έκανε το 2Χ2 στο FIBA Europe Cup, μετά την εκτός έδρας νίκη με 80-65 επί της Φρίμπουργκ.
Ο Βαγγέλης Ζιάγκος μίλησε μετά την ιστορική νίκη των Κυκλαδιτών και αναφέρθηκε στη σημασία του αποτελέσματος, το οποίο ήρθε με τρεις απουσίες.
Ο λόγος για του Βαγγέλη Μάντζαρη, Ντέβιν Κάναντι και Ρόνι Χάρελ.
Ο 36χρονος Έλληνας άσος αναμένεται να επιστρέψει εντός της εβδομάδας, εν όψει του σημαντικού αγώνα εκτός έδρας με την ΑΕΚ για την τρίτη αγωνιστική της Stoiximan GBL (17/10, 15:00).
Όσον αφορά τον Κάναντι, ταλαιπωρείται από θλάση και η συμμετοχή του θα εξαρτηθεί λίγες ώρες πριν το τζάμπολ.
Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Ζιάγκος:
“Για εμάς είναι μια όμορφη στιγμή, που έχει μια μικρή ιστορικότητα. Ήταν το πρώτο μας εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι. Είμαστε χαρούμενοι που συνοδεύτηκε με νίκη, απέναντι σε έναν σαφέστατα υπολογίσιμο αντίπαλο. Η Φριμπούργκ δεν είναι μια τυχαία ομάδα. Έχει κατακτήσει 23 πρωταθλήματα στη χώρα της. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι αμυντικά, ωστόσο υπήρξε εμφανής αλλαγή και έγιναν σωστές προσαρμογές στο αμυντικό μας κομμάτι στο δεύτερο ημίχρονο. Τα συγχαρητήρια στα παιδιά αξίζουν και για έναν ακόμη λόγο παραπάνω. Η ομάδα ήρθε εδώ με τρία γκαρντ λιγότερα, καθώς έμειναν πίσω τρεις τραυματίες, παίκτες βασικού κορμού: Μάντζαρης, Κάναντι και Χάρελ. Τους ευχόμαστε περαστικά και καλή επάνοδο”.