VTB LEAGUE

Ζενίτ – Ούνικς: Ο “ελληνικός εμφύλιος” της VTB League

Ο Δημήτρης Πρίφτης στον πάγκο της Ούνικς Καζάν Eurokinissi

Η Ζενίτ αντιμετωπίζει την Ούνικς Καζάν, με το ντέρμπι της VTB League να έχει πολύ έντονο ελληνικό χρώμα σε πάγκους και παρκέ. Παίκτες, προπονητές, στελέχη και... διαιτητής με γαλανόλευκο χρώμα.

Η Ζενίτ υποδέχεται την Ούνικς Καζάν το απόγευμα της Κυριακής 6 Δεκεμβρίου, φιλοδοξώντας να κάνει το 7/7 στη VTB League και να παραμείνει στην κορυφή της κατάταξης. Υπό άλλες συνθήκες, το συγκεκριμένο παιχνίδι θα ήταν ακόμη ένα στο γεμάτο πρόγραμμα της ημέρας ανά την Ευρώπη. Υπάρχει όμως μια ιδιαιτερότητα που το κάνει πολύ πιο ενδιαφέρον. Το ελληνικό του χρώμα.

Ο Μάνος Παπαδόπουλος (GM) και ο Διαμαντής Παναγιωτόπουλος (assistant coach) από τη μία, ο Δημήτρης Πρίφτης (head coach), ο Κώστας Καϊμακόγλου (αρχηγός της Ούνικς), ο Θωμάς Νίκου (assistant coach), ο Βασίλης Σίμτσακ (assistant coach) και ο Χάρης Γλάρος (φυσικοθεραπευτής) από την άλλη. Και στη μέση, ο Ηλίας Κορομηλάς.

Οκτώ εκπρόσωποι της χώρας δίνουν ιδιαίτερο χρώμα και προσδίδουν μεγαλύτερο ελληνικό ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, που έχει τον χαρακτήρα του ντέρμπι.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ