ΖΕΝΙΤ

Ζενίτ: Επέκτεινε τη συνεργασία της με τον Πονίτκα για ακόμα τρία χρόνια

Ο Ματέους Πονίτκα με την φανέλα της Ζενίτ
Ο Ματέους Πονίτκα με την φανέλα της Ζενίτ EUROKINISSI

Η Ζενίτ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον αρχηγό της ομάδας, Ματέους Πονίτκα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ματέους Πονίτκα και Ζενίτ επέκτειναν τη συνεργασία τους για τα επόμενα τρία χρόνια, όπως ανακοίνωσε ο ρωσικός σύλλογος. Ο Πονίτκα θα μείνει για καιρό ακόμα στη Ρωσία μιας και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν την συνεργασία τους για τουλάχιστον τρεις ακόμα σεζόν.

Ο Πονίτκα ήταν από τους παίκτες που βοήθησαν τα μέγιστα την ομάδα του Πασκουάλ να πραγματοποιήσει μία εξαιρετική πορεία στη EuroLeague και να φτάσει έως τα playoffs της διοργάνωσης.

Τη φετινή σεζόν στη EuroLeague, ο Πονίτκα είχε μέσο όρο 8.4 πόντους με 5.2 ριμπάουντ σε 25:58 λεπτά συμμετοχής, ενώ συνολικά με τη φανέλα της Ζενίτ έχει παίξει 719 παιχνίδια σε VTB League και EuroLeague.

Μετά την επέκταση της συνεργασίας του με την Ζενίτ, ο Πονίτκα είπε: "Είμαι πολύ χαρούμενος. Οι προηγούμενες χρονιές ήταν πολύ ενδιαφέρουσες για εμένα και την οικογένειά μου. Η Ζενίτ μας αντιμετωπίζει πολύ επαγγελματικά και υπάρχει υποστήριξη από τον σύλλογο για εμένα και την οικογένειά μου. Είμαστε χαρούμενοι εδώ και τα επόμενα τρία χρόνια στην Ρωσία θα είναι ευχάριστα για εμένα και την οικογένειά μου. Είμαι ευγνώμον στον οργανισμό, τον πρόεδρο όλους όσους εργάζονται και πιστεύουν σε εμένα αλλά και τους φιλάθλους μας. Ανυπομονώ να συνεχίσω την καριέρα μου στη Ζενίτ".

TAGS ΖΕΝΙΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ