EUROLEAGUE

Ζενίτ: Ανακοίνωσε τον Καράσεφ

Ο Σεργκέι Καράσεφ με την φανέλα της Χίμκι
Ο Σεργκέι Καράσεφ με την φανέλα της Χίμκι EUROKINISSI

Στην απόκτηση του Σεργκέι Καράσεφ από την Χίμκι προχώρησε η Ζενίτ που σιγά-σιγά αρχίζει το σχεδιασμό της ομάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Την απόκτηση του Σεργκέι Καράσεφ ανακοίνωσε η Ζενίτ για τον επόμενο ένα χρόνο. Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει ήδη αρχίσει να χτίζει το ρόστερ της επόμενης και έφερε τον 28χρονο φοργουορντ από τη Χίμκι με στόχο να ενισχύσει παραπάνω την γραμμή των ψηλών.

Ο πρώην φόργουορντ της Χίμκι είναι ο πρώτος παίκτης που αποχωρεί από την ομάδα που λόγω οικονομικών προβλημάτων βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης ενώ δεν δήλωσε συμμετοχή στην VTB League της σεζόν 2021/22.

Ο Καράσεφ έχει περάσει και από το ΝΒΑ, επιλέχθηκε στη 19η θέση στο Draft του 2013, αγωνίστηκε αρχικά στους Καβαλίερς πριν μετακομίσει για τρία χρόνια στους Νετς. Ο Καράσεφ έχει ξαναφορέσει τη φανέλα της Ζενίτ το 2016 και επιστρέφει στην ομάδα με στόχο μία πολύ καλή πορεία στην EuroLeague και τη VTB League.

Τη φετινή σεζόν στην EuroLeague με την φανέλα της Χίμκι ο Καράσεφ είχε μέσο όρο 3.8 πόντους και 1.5 ριμπάουντ σε 12:19 λεπτά συμμετοχής.

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ