ΖΕΝΙΤ

Ζενίτ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Τάισον Κάρτερ από το Λαύριο

Ζενίτ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Τάισον Κάρτερ από το Λαύριο
PHOTO CREDITS: @ZENITBASKET

Την απόκτηση του Τάισον Κάρτερ από το Λαύριο ανακοίνωσε η Ζενίτ που υπέγραψε συμβόλαιο με τον πρώην γκαρντ της ομάδας των Μεσογείων.

Από το Λαύριο στην Αγία Πετρούπολη πήγε ο Τάισον Κάρτερ, με την Ζενίτ να ανακοινώνει την μεταγραφή του. Ο Κάρτερ ήταν εντυπωσιακός με την φανέλα του Λαυρίου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και τράβηξε τα βλέμματα του Τσάβι Πασκουάλ που τον έφερε στην Αγία Πετρούπολη και του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στη EuroLeague.

Προ ολίγον ημερών μάλιστα, ο Κάρτερ αποχαιρέτησε άπαντες στο Λαύριο με ένα ιδιαίτερο μήνυμα και πλέον είναι πανέτοιμος για την νέα πρόκληση στην καριέρα του στη Ρωσία.

Στο BCL ο Κάρτερ είχε μέσο όρο 17.6 πόντους με 1.6 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ σε 25.5 λεπτά συμμετοχής σε πέντε ματς ενώ στο ελληνικό πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν είχε σε 11 ματς, 16.5 πόντους ανά παιχνίδι με 2.8 ριμπάουντ, 2.9 ασίστ και 40% αποτελεσματικότητα στο τρίποντο.

"Είμαι ενθουσιασμένος με αυτή την ευκαιρία και ανυπομονώ να γίνω μέρος σε κάτι ξεχωριστό. Η Ζενίτ είναι ένας πολύ γνωστός σύλλογος στο μπάσκετ σε όλη την Ευρώπη και είμαι χαρούμενος που συμμετέχω στη διοργάνωση. Ελπίζουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και στις δύο διοργανώσεις, στην VTB League και στην Euroleague", ήταν τα πρώτα λόγια του Κάρτερ ως παίκτης της Ζενίτ.

TAGS ΖΕΝΙΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ