ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Ζάλγκιρις: Θέλει να κλείσει τον Τζαλίν Σμιθ

Ο Τζαλίν Σμιθ σε αγώνα του NCAA
Ο Τζαλίν Σμιθ σε αγώνα του NCAA Ⓒ 2015 JIM COWSERT / ASSOCIATED PRESS

Η Ζάλγκιρις είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Τζαλίν Σμιθ με φόντο την επόμενη σεζόν. Το ΝΒΑ φρενάρει την απόκτηση του Ισμαΐλ Γουένραϊτ.

Η Ζάλγκιρις έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια πως ως οργανισμός λειτουργεί με ταχύτητα και άψογο προγραμματισμό. Κάτι που επιβεβαιώνεται τις τελευταίες εβδομάδες, οπότε κι οι πράσινοι ξεκίνησαν τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν, κυκλώνοντας τα πρώτα ονόματα που τους απασχολούν.

Μεταξύ αυτών, ο Τζαλίν Σμιθ της Λούντβιχσμπουργκ, ένας εκρηκτικός γκαρντ που την τελευταία τριετία βγάζει το ψωμί του στη Bundesliga. Φέτος έκανε το ξεπέταγμά του, ως μέλος της Λούντβιχσμπουργκ, μετρώντας 16.4 πόντους, 5.5 ριμπάουντ και 5.4 ασίστ ανά αγώνα στο γερμανικό πρωτάθλημα. Όπως αναφέρει λοιπόν ο -πάντα έγκυρος- Ντονάτας Ουρμπόνας, η Ζάλγκιρις είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον εκπρόσωπό του, προκειμένου να τον υπογράψει άμεσα και να κλείσει μια "τρύπα" για το 2021/22.

Την ίδια ώρα όμως, το ΝΒΑ φαίνεται πως θα αποτελέσει πρόβλημα για την απόκτηση του Ισμαΐλ Γουένραϊτ. Ο ψηλός της Στρασμπούρ θέλει να περιμένει για κάποια ευκαιρία από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, γι αυτό κιόλας δεν βάζει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσφέρει ο λιθουανικός σύλλογος.

ⓒ 2015 Jim Cowsert / Associated Press

TAGS ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ