ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Ζάλγκιρις: Μακσβίτις αντί Ζντοβτς στον πάγκο από τη νέα σεζόν σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα

Ο Γιούρι Ζντοβτς στον πάγκο της Ζάλγκιρις
Ο Γιούρι Ζντοβτς στον πάγκο της Ζάλγκιρις ΙΝΤΙΜΕ

Σύμφωνα με ευρωπαϊκά δημοσιεύματα ο Καζίς Μακσβίτις αναμένεται να αντικαταστήσει τον Γιούρι Ζντοβτς στον πάγκο της Ζάλγκιρις την νέα σεζόν, με την λιθουανική ομάδα να επιστρέφει σε... λιθουανικά χέρια.

Η σεζόν 2021/22 βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, ωστόσο σύμφωνα με την γνωστή ιστοσελίδα "basketnews.com", η Ζάλγκιρις έχει αποφασίσει ήδη να μην κρατήσει στον πάγκο της τον Γιούρι Ζντοβτς την νέα σεζόν, παρά να τον αντικαταστήσει με τον Καζίς Μακσβίτις.

Με βάση το συγκεκριμένο δημοσίευμα, η Ζάλγκιρις συμφώνησε με τον άλλοτε τεχνικό της Περμ για πολυετές συμβόλαιο, επιστρέφοντας ξανά σε... λιθουανικά χέρια, κάτι που είχε να συμβεί από την σεζόν 2019/20, όταν τον πάγκο της ομάδας καθόταν ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον βέβαια είναι ότι ο Μακσβίτις είναι αυτή τη στιγμή και ο προπονητής της εθνικής Λιθουανίας, κάτι που ίσως δημιουργήσει πρόβλημα στα "παράθυρα" της FIBA την νέα σεζόν.

Όπως και να έχει, η Ζάλγκιρις φαίνεται ότι έχει πάρει τις αποφάσεις της και μοιάζει έτοιμη να επιστρέψει σε ένα διαφορετικό μοντέλο.

TAGS ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ