ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Ζάλγκιρις: Χωρίς Σμιτς στην διαβολοβδομάδα λόγω του τραυματισμού του Λετονού

Ο Ρόλαντς Σμιτς
Ο Ρόλαντς Σμιτς ZALGIRIS KAUNAS

Ο τραυματισμός του Ρόλαντς Σμιτς στον αστράγαλο αποδείχθηκε αρκετά σοβαρός, με τον Λετονό φόργουορντ/σέντερ να αναμένεται να χάσει σίγουρα την διαβολοβδομάδα της Euroleague, αφού υπολογίζεται να μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον για δέκα μέρες.

Ο Ρόλαντς Σμιτς δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την Ζάλγκιρις στην διαβολοβδομάδα της Euroleague και τους αγώνες κόντρα σε Βίρτους Μπολόνια (19/3) και Μπασκόνια (21/3) όπως έκανε γνωστό ο Αντρέα Τρινκιέρι.

Ο τραυματισμός του Λετονού ψηλού στον αστράγαλο - που τον υποχρέωσε να αποχωρήσει υποβασταζόμενος στον αγώνα με την Μπάγερν για την 29η αγωνιστική της EuroLeague - είναι αρκετά σοβαρός. Κι ενώ η Ζάλγκιρις δεν έχει ακόμα γνωστοποιήσει την σοβαρότητα του τραυματισμού, ο Τρινκιέρι φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι δεν θα έχει τον ποιοτικό ψηλό μαζί του για αρκετό διάστημα.

"Θα χάσει σίγουρα τα επόμενα παιχνίδια της EuroLeague και πιθανότατα το παιχνίδι με την Σιαουλιάι για το πρωτάθλημα (σ.σ την Κυριακή). Θα χρειαστεί χρόνος. Είναι άσχημος ο τραυματισμός. Γύρισε άσχημα τον αστράγαλό του" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τρινκιέρι.

Την φετινή σεζόν ο Σμιτς έχει 7.7 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ μέσο όρο σε 18 λεπτά συμμετοχής στο λιθουανικό πρωτάθλημα και 11.1 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ μέσο όρο με 38.7% στα τρίποντα σε 24 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

TAGS ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ