ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Ζάλγκιρις: Αποχωρεί από το Κάουνας ο Όστιν Χόλινς

Ζάλγκιρις: Αποχωρεί από το Κάουνας ο Όστιν Χόλινς
PRINTSCREEN

Ο Όστιν Χόλινς δεν ανμένεται να συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Ζάλγκιρις Κάουνας, καθώς όπως αναφέρει το BasketNews, ο Αμερικανός θα αποχωρήσει από τους Λιθουανούς και θα βγει στην αγορά των ελευθέρων.

Παρελθόν από την Ζάλγκιρις Κάουνας αναμένεται να αποτελέσει ο Όστιν Χόλινς, καθώς σύμφωνα με το BasketNews η λιθουανική ομάδα αποφάσισε να μην τον διατηρήσει στο ρόστερ της.

Ο 32χρονος γκαρντ είχε αποκτηθεί από την Ζάλγκιρις στις 11 Δεκεμβρίου με ορίζοντα τριών εβδομάδων και προοπτική επέκτασης μέχρι το τέλος της σεζον. Εν τέλει, την τελευταία μέρα του 2023 αποφασίστηκε από τους ιθύνοντες του συλλόγου παράταση δύο ακόμα εβδομάδων στην παραμονή του παίκτη, ωστόσο φαίνεται πως ήταν και η τελευταία.

Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε οκτώ παιχνίδια στην EuroLeague, στα οποία μέτρησε 3.9 πόντους και 1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Πλέον αναμένεται βγει ξανά στην αγορά των ελευθέρων και να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, έχοντας αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε επίπεδο EuroLeague σε Ζενίτ, Ερυθρό Αστέρα και Μακάμπι.

TAGS ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ