NBA

Ζάιον Γουίλιαμσον: Ξεκινάει προπόνηση με επαφές, πλησιάζει η επιστροφή του

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον σε ρόλο... πλέι μέικερ σε αγώνα των Νιου Ορλίανς Πέλικανς τον Μάιο του 2021
Ο Ζάιον Γουίλιαμσον σε ρόλο... πλέι μέικερ σε αγώνα των Νιου Ορλίανς Πέλικανς τον Μάιο του 2021 2021 AP PHOTO/GERALD HERBERT

Οι Πέλικανς ανακοίνωσαν ότι ο Ζάιον Γουίλιαμσον θα ξεκινήσει προπονήσεις με επαφής, σε ένα από τα τελευταία βήματα της αποθεραπείας του στον δρόμο για την επιστροφή του στην δράση.

Η αναμονή για την επιστροφή του Ζάιον Γουίλιαμσον (φαίνεται) να πλησιάζει προς το τέλος της. Όπως ανακοίνωσαν οι Πέλικανς, ο σταρ της ομάδας αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις με επαφές, σε ένα από τα τελευταία στάδια της αποθεραπείας του.

Ο Γουίλιαμσον προς το παρόν επιτρέπεται να κάνει προπονήσεις μόνο εναντίον ενός αντιπάλου. Σε μία εβδομάδα ωστόσο (στις 24 Νοεμβρίου) αναμένεται να υπάρξει νέα ενημέρωση σχετικά με το αν θα του επιτραπεί να επιστρέψει στις ομαδικές προπονήσεις, όπως ακριβώς είχαν ανακοινώσει δηλαδή οι Πέλικανς πριν μερικές εβδομάδες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γουίλιαμσον είναι εκτός δράσης από το ξεκίνημα της σεζόν λόγω επέμβασης που υποβλήθηκε στο δεξί πόδι. Έκτοτε έχουν ακουστεί διάφορα, με το VIDEO που τον έδειξε εμφανώς υπέρβαρο να προκαλεί ανησυχία, αλλά τους Πέλικανς να εμφανίζονται καθησυχαστικοί τότε.

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΙΟΥ ΟΡΛΙΑΝΣ ΠΕΛΙΚΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ